Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ezt meg szabad enni?

Ezt meg szabad enni?

Figyelt kérdés
A szőlőnek a kacs részét meg szabad enni? xD Lehet, hogy h*lye kérdés, de kíváncsi vagyok rá. :) Az előző kérdésem törölve lett, pedig elég pontosan fogalmaztam, biztos ezt is kitörlik... Na, mindegy. :)
2011. aug. 3. 23:24
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem :) de kóstold meg milyen íze van :D
2011. aug. 3. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Istenem,mennyit rágcsáltam gyerekkoromban...És itt vagyok.:)
2011. aug. 3. 23:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy meg lehet. A szőlőnek semelyik része nem mérgező, vannak, akik ezt a részét is megeszik, de nem azért mert olyan finom, hanem mert meg lehet:D De miért ennéd meg, mikor a gyümölcs finomabb?:D
2011. aug. 3. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat rágcsáltam gyerekkoromba, finom zsenge hajtásokat, finom savanykás
2011. aug. 3. 23:51
 5/8 anonim válasza:
Mindent meg lehet enni ... De szerintem nem lehet valami jó. Nem fogsz meghalni minden esetre
2011. aug. 4. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
60%
a toltott szololevel ,amit ugyanugy keszitenek mint a toltott kaposztat,isteni finom,es abba beleszoktam fozni kacsot es gyenge hajtasokat apro kis vilagos gyenge leveleket hogy meglegyen a savanykas ize! nagyon finom.
2011. aug. 4. 03:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

emlékszem a kérdésre, kb úgy fogalmaztál,hogy "a kacsát a szőlőnek meg szabad-e enni" mivel a szórendet felcserélted, azért nem értette senki.

Most elég világos a kérdésed,hogy a szőlőkacsról, indáról van szó:))

amúgy meg lehet enni, kutya bajod nem lesz tőle:)

2011. aug. 4. 08:32
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, azt hittem, senki nem ír majd, mert olyan hülye kérdés. :"D
2011. aug. 4. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!