Kecske vagy más tejet miért nem árulnak bolti forgalomban? És miért pont tehén tejet?
Figyelt kérdés
Lehet hogy buta kérdés,de normális válaszokat kérek!2011. aug. 2. 22:21
1/8 anonim válasza:
Felénk árulnak kecsketejet a nagyobb élelmiszerboltokban, de az árából kiindulva valószínűleg jóval kevesebben vehetik, mint a tehéntejet. Én szoktam kecsketejet és kecskesajtot is venni, de sajnos jóval drágábbak mint a tehéntejből készült hasonló termékek.
2/8 anonim válasza:
Szia!
Most őszintén szerinted amit a boltban árulnak tehén tejként az látott valaha is tejet?
3/8 anonim válasza:
És ki kezelné a kecsketejet? Ki szállítaná, hűtené? Ki csomagolná?
4/8 anonim válasza:
"amit a boltban árulnak tehén tejként az látott valaha is tejet"
Az élelmiszerkémiáról fogalmad nincs!
5/8 anonim válasza:
ma 22:52
pl. a tejüzem
Ezt te sem gondoltad végig :)
6/8 anonim válasza:
22:54, mert szerinted elmegy valaki is aki pl. Tescoba viszi az árut olyan helyre ahol tehenek vannak? Na ne nevettess!
7/8 anonim válasza:
22. 51 és 22. 54. :
Nem is értem azt a butaságot, amit írogatsz.
8/8 anonim válasza:
"mert szerinted elmegy valaki is aki pl. Tescoba viszi az árut olyan helyre ahol tehenek vannak? Na ne nevettess!"
Mi van ??
Az árufeltöltőnek mi köze ehhez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!