Hol lehet kapi sheavajat és kakaóvajat?
Milyen boltokban érdemes megnézni, (Tesco, bio boltokban).
Milyen csomagolásban kapható. kb. milyen árba van?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Google. Beírod a vaj nevét és kidob egy halom oldalt, ahol megveheted. Sorban megnyitod őket és összehasonlítod az árakat, kiszereléseket. Más megoldás nincs. Egyébként lehet kapni egyben, tömbben, vagy kis golyók formájában.
A she vaj kétszer olyan drága, mint a kakaóvaj, utóbbit talán nagyobb gyógyszertárakban is lehet venni. Bioboltokban általában minden termék jóval drágábban adnak.
Tescóban biztos nem találsz ilyesmit.
köszönöm szépen a válaszokat lehet, hogy a kategória választás nem a legjobb. Googleban én is találtam, de én "földi" boltokra voltam kíváncsi.
(Testápolóhoz kellene.)
én csak azt tudom, hogy kakaóvajat patikákban lehet kapni, dekára, mint a szappant.
régen azzal napoztunk, olyanok voltunk, mint a négerek:))
www.mannaszappan.hu
én innen rendeltem
Nem tudom azóta vettél-e, de shea vajat tegnap vettem Veszprémben a herbária boltban. Kis narancssárga tégelye van 100 gramm és 1100,- forint volt.
Állagra leginkább a fagyos disznó zsírra emlékeztet, csak ezt egy idő után beszívja a bőröm. Nekem ekcémás a kezem, lehámlott a bőr a tenyeremen, ujjaimon, vízhólyagos. Ezt próbálom kezelni vele, még nem tudom milyen eredménnyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!