Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A McDonald's miért nem szállít...

A McDonald's miért nem szállít házhoz?

Figyelt kérdés
Szerintem nem lenne rossz ötlet és szerintem igény is lenne rá.Jó annyira ne legyünk kényelmesek,hogy nem bírunk odáig elmenni ha akarunk enni egy hamburgert oké,akkor tuti több elhízás lenne,főleg pl. Amerikában.De azért feltételezzük fel,egyáltalán ti rendelnétek?
2011. aug. 1. 17:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Ezen én is rengeteget agyaltam már.
2011. aug. 1. 17:05
 2/12 A kérdező kommentje:
:D
2011. aug. 1. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Mert nem ez a cég profilja.

Ezen kívül a szendvicsek szavatossági ideje nagyon rövid, talán 10 perc, utána már nem minősül frissnek, elvileg az étteremben sem lehet eladni ennyi idő után.

Én nem mekiben, hanem Burger Kingben dolgoztam, ott is ilyen szabály volt, megvolt a rendszere a dolognak, hogy mik azok a szendvicsek, amikből előre kell lennie X darabnak (forgalomtól függ), mert azokat előreláthatóan el is viszik időn belül. De házhoz szállítani ennyi idő alatt nem lehet őket. A krumpli pl. kimondottan ehetetlen, ha már nem friss, és az hűl ki a leggyorsabban.

2011. aug. 1. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem, mert 20-40 perc után ehetetlenül szivacsosra töppednek a szendvicseik és a krumpli, szaarrá olvad a shake és a fagyi, kihűl a pite, stb... a gyorskaja annyira vacak, hogy csak frissen ehető.
2011. aug. 1. 17:09
 5/12 A kérdező kommentje:
értem,köszi a választ
2011. aug. 1. 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Egyszer elvitelre hazavittük, 10 percre lakunk Mekitől, addigra a krumpli ehetetlen, a szendvics ízetlen lett, pedig próbáltuk megmikrózni, semmit nem használt.
2011. aug. 1. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Meg pl. egy pizza max csúszkál a dobozban, de egy Big Mac 15 perc kocsi/motorút után eléggé széteshet, szóval ha még melegítenék is a kiszállított kajákat, nem szállíthatóak az állaguk miatt.

Mondjuk éttermek is szállítanak ki húsokat/krumplikat, de azoknak több közük van a valósághoz, egy éttermi krumpli megmikrózva krumpli lesz, de a mekis krumpli - hát az nem tudom mi. Frissen finom, de kihűlés után már nem lehet vele mit kezdeni.

2011. aug. 1. 17:16
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Vannak országok, ahol szállítanak házhoz, és én szoktam is rendelni időnként. Mivel 15 perc ebédszünetem van, reménytelen eljutnom bármit vásárolni, hűteni, illetve melegíteni pedig nincs lehetőségem az otthonról bevitt ételeket. Így marad a rendelés, és van, hogy szívesebben eszem ismerősebb ízeket, még ha gyorsétteremből származnak is, mint a helyi ételeket.
2011. aug. 1. 17:29
 9/12 anonim válasza:
52%
Hát igen! Vidékre is kéne McDonald's!!! Sajnos hozzánk közel nincs meki ezért felmentem Pestre, és nem is hült el tehát szerintem ők is meg tudnák azt oldani mint én!! Ennyi és még ehető volt 4 órás út után is de m1. :D Kirándultam egyet! :DD
2012. aug. 20. 18:30
 10/12 anonim válasza:

"Egyszer elvitelre hazavittük, 10 percre lakunk Mekitől, addigra a krumpli ehetetlen, a szendvics ízetlen lett, pedig próbáltuk megmikrózni, semmit nem használt."

Az én hambucim, és krumplim 4 óra vonatozást + 50perc buszozást is kibírt. xD Szerintem te csak kamuzol..

2012. szept. 6. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!