A McDonald's miért nem szállít házhoz?
Mert nem ez a cég profilja.
Ezen kívül a szendvicsek szavatossági ideje nagyon rövid, talán 10 perc, utána már nem minősül frissnek, elvileg az étteremben sem lehet eladni ennyi idő után.
Én nem mekiben, hanem Burger Kingben dolgoztam, ott is ilyen szabály volt, megvolt a rendszere a dolognak, hogy mik azok a szendvicsek, amikből előre kell lennie X darabnak (forgalomtól függ), mert azokat előreláthatóan el is viszik időn belül. De házhoz szállítani ennyi idő alatt nem lehet őket. A krumpli pl. kimondottan ehetetlen, ha már nem friss, és az hűl ki a leggyorsabban.
Meg pl. egy pizza max csúszkál a dobozban, de egy Big Mac 15 perc kocsi/motorút után eléggé széteshet, szóval ha még melegítenék is a kiszállított kajákat, nem szállíthatóak az állaguk miatt.
Mondjuk éttermek is szállítanak ki húsokat/krumplikat, de azoknak több közük van a valósághoz, egy éttermi krumpli megmikrózva krumpli lesz, de a mekis krumpli - hát az nem tudom mi. Frissen finom, de kihűlés után már nem lehet vele mit kezdeni.
"Egyszer elvitelre hazavittük, 10 percre lakunk Mekitől, addigra a krumpli ehetetlen, a szendvics ízetlen lett, pedig próbáltuk megmikrózni, semmit nem használt."
Az én hambucim, és krumplim 4 óra vonatozást + 50perc buszozást is kibírt. xD Szerintem te csak kamuzol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!