Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mire jó az Ördög Nóra által...

Mire jó az Ördög Nóra által reklámozott Enviga zöld tea?

Figyelt kérdés
Ebben biztos valamiféle hashajtó van, nem? Vagy tartalmaz valami természetes dolgot is? Ez nem ugyanolyan mű-izé, mint az összes Nestlé-Coca Cola termék?
2009. ápr. 4. 20:33
 1/9 A kérdező kommentje:
A palack felirata szerint maximum 106 kcal-val növeli a napi energiafelhasználást (normál testsúlyú fiatal felnőtt esetén...), ráadásul ehhez az eredményhez nem egy, hanem 3 palackra van szükség, egyenként 200-240 Ft-ért!
2009. ápr. 4. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
az a lényege, hogy felgyorsítja az anyagcserét. (a tv-ben láttam a reklámját :D ilyen properrel van az embereken benne :D és amikor isznak a teából, akkor felgyorsul a propeller forgása :D
2009. ápr. 4. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
előző vok. Nem tudom, hogy hatásos-e, vagy csak duma, sztem ki kell próbálni.
2009. ápr. 4. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Azt is odaírták a reklámpapírra,hogy csak mozgás és egészséges táplálkozás mellett hatásos...

Hát én nem költenék ilyesmire pénzt,inkább akkor a jól bevált zöld tea,illetve negatív kalóriás ételek.

2009. ápr. 4. 22:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Negatív kalóriás ételek, mire gondolsz?
2009. ápr. 4. 22:40
 6/9 anonim válasza:
54%
Biztos valami hánytató kaja lehet...
2009. ápr. 4. 23:51
 7/9 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 5. 16:12
 8/9 A kérdező kommentje:
Vettem citrusos és erdei gyümölcsös fajtát. A citrust kóstoltam meg eddig és borzasztó az íze... A hatását még nem érzem, de ha lesz valami majd megírom. Ilyet tuti nem veszek mégegyszer. SZÖRNYŰ!
2009. ápr. 8. 20:51
 9/9 anonim válasza:

Igen a gyógyteák sosem finomak de gondolj bele melyik gyógyszered volt eddig finom?

Nekem egy füvész mester csinált gyógyteát még kiránduláson olyan növényekből amiket a panaszaim (fejfájás stb.) alapján szedegetett össze az rettenetes volt de megérte tényleg bevált.

2010. jún. 2. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!