Mire jó az Ördög Nóra által reklámozott Enviga zöld tea?
Figyelt kérdés
Ebben biztos valamiféle hashajtó van, nem? Vagy tartalmaz valami természetes dolgot is? Ez nem ugyanolyan mű-izé, mint az összes Nestlé-Coca Cola termék?2009. ápr. 4. 20:33
1/9 A kérdező kommentje:
A palack felirata szerint maximum 106 kcal-val növeli a napi energiafelhasználást (normál testsúlyú fiatal felnőtt esetén...), ráadásul ehhez az eredményhez nem egy, hanem 3 palackra van szükség, egyenként 200-240 Ft-ért!
2009. ápr. 4. 20:40
2/9 anonim válasza:
az a lényege, hogy felgyorsítja az anyagcserét. (a tv-ben láttam a reklámját :D ilyen properrel van az embereken benne :D és amikor isznak a teából, akkor felgyorsul a propeller forgása :D
3/9 anonim válasza:
előző vok. Nem tudom, hogy hatásos-e, vagy csak duma, sztem ki kell próbálni.
4/9 anonim válasza:
Azt is odaírták a reklámpapírra,hogy csak mozgás és egészséges táplálkozás mellett hatásos...
Hát én nem költenék ilyesmire pénzt,inkább akkor a jól bevált zöld tea,illetve negatív kalóriás ételek.
5/9 A kérdező kommentje:
Negatív kalóriás ételek, mire gondolsz?
2009. ápr. 4. 22:40
6/9 anonim válasza:
Biztos valami hánytató kaja lehet...
8/9 A kérdező kommentje:
Vettem citrusos és erdei gyümölcsös fajtát. A citrust kóstoltam meg eddig és borzasztó az íze... A hatását még nem érzem, de ha lesz valami majd megírom. Ilyet tuti nem veszek mégegyszer. SZÖRNYŰ!
2009. ápr. 8. 20:51
9/9 anonim válasza:
Igen a gyógyteák sosem finomak de gondolj bele melyik gyógyszered volt eddig finom?
Nekem egy füvész mester csinált gyógyteát még kiránduláson olyan növényekből amiket a panaszaim (fejfájás stb.) alapján szedegetett össze az rettenetes volt de megérte tényleg bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!