A Tiramisunál mennyi ideig áztassam a piskótát a kávéba?
Figyelt kérdés
ha sokáig hagyon elázik, de ha meg hamarabb kiveszem kemény marad. Tudom hogy a középutat kellene megtalálni, de hogyan? Mondjuk pl. elszámolok 5-ig?2009. ápr. 3. 20:17
1/5 anonim válasza:
Én nem áztatni, hanem meglocsolni szoktam, kiskanállal. Kicsit babra munka, de jól korrigálható, ha keveset teszek rá, apránként teszem a többit, hogy ne legyen ázott.
2/5 anonim válasza:
Én csak belemártom és már ki is veszem. (Jó minőségű babapiskótát használok) A krém is puhítani fogja, tehát ne azt az állapotát vedd figyelembe ami a mártás után van.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi
2009. ápr. 3. 20:33
4/5 anonim válasza:
én annyi ideig teszem bele amíg megfordítom mindkét oldalt és így jó lesz, legalább is a mi ízlésünkhöz
5/5 anonim válasza:
Én is csak épp hogy belemártom,mert gyorsan megszivja magát+a hűtőben meg úgyis még puhul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!