Mit lehet a körözött-höz enni? :S
Figyelt kérdés
Nincs itthon kenyér és még van egy kicsi körözött mivel ehetném? :S2011. júl. 20. 17:36
1/10 Draug válasza:
Én a múltkor főtt virslihez ettem mustár helyett... a család többi tagja furcsán nézett rám, de szerintem jó volt úgy :D
2/10 anonim válasza:
Sós jellegű keksz (pl.TUC), pászka, kétszersült, Abonett...
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
főzz két krumplit héjában, ha puha hidevízben hűtsd le.
szedd ki a közepét (edd meg) sózd, fűszerezd, és töltsd meg a körözöttel.
paprikával, paradicsommal finom lesz.
a krumpli kenyérpótló:)
5/10 anonim válasza:
Mivel éhes vagy.:D
Am szerintem szép, húsos paprika kettévágva, kicsumázva, megtöltve körözöttel, ...nyami, nagyon finom és egészséges. De villával vagy kanállal is eheted. És tényleg, a különböző kekszek is jók hozzá.
Jó étvágyat!
6/10 anonim válasza:
Hagymás rántottával nagyon finom.
7/10 anonim válasza:
Én a ropit ajánlom! :)
Végül mit ettél hozzá?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik válaszoló írta, de úgy ettem, hogy kiszedtem egy húsos paprika belsejét miután félbe vágtam :D megtöltöttem körözöttel nyami :3
2011. júl. 22. 09:27
9/10 anonim válasza:
Igazán örülök, h megfogadtad a tanácsomat, és ízlett a körözöttel töltött paprika! Tudod, mit? Veszek túrót, és csinálok körözöttet, annyira meghoztad a kedvemet!:D
10/10 A kérdező kommentje:
Oké :D És köszönöm :D
2011. júl. 23. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!