Az italboltokban lehet energiaitalt is kapni?
Figyelt kérdés
(és ha lehet akkor a keleti pályaudvar közelében hol van legközelebb italbolt?)2011. júl. 20. 14:43
1/7 anonim válasza:
Igen, lehet.
Keletiben nemtom hol van italbolt, de pl. az aluljáróban lehet energiaitalt kapni.
2/7 A kérdező kommentje:
hát azért kérdem mert minden boltban lehet kapni ugye de ital boltokban lehet különlegeseket is kapni :P
2011. júl. 20. 18:01
4/7 A kérdező kommentje:
15 évesen?
2011. júl. 22. 15:41
5/7 anonim válasza:
pont írni akartam "és ha gyerek" de látom te már írtad, az előttem lévő nem gondolkodott, persze, hogy lehet, kapni és talán különlegeset is.
6/7 A kérdező kommentje:
hát én majd keletibe megyek rem ott a közelbe vagy valahol találok különlegességet :D
2011. júl. 22. 22:33
7/7 anonim válasza:
az energiaital sokkal inkább káros, mint a sör, még 15 évesen is. csak a sörben van pár % alkohol amitől mindenki pánikbaesik hogy mekkora káros dolog. az energiaitalra mér van ráírva, hogy x, y ,z , akárki nem fogyaszthatja, (közte hogy 14 év alattiak sem ) a napi "ajánlott" mennyiség fél liter, mert enenyit is nehezen tudsz lebontani. a sör meg sör, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!