Az amerikai Mcdonaldos és Burger Kinges hamburgereknek is olyan az íze, mint Magyarországon?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 18:30
1/7 anonim válasza:
Hát erre én is kíváncsi lennék de szerintem a recept ugyan az, mármint az ízesítés, ezért is titkos a meki receptje, és azért ilyen híres, mert még nem tudták leutánozni...
Kitudja mit tesznek bele.
2/7 anonim válasza:
Azért nehéz a kérdés, mert én sokszor itthon is különbséget érzek a különböző McDonald'sokban készített hamburgerek közt.
3/7 anonim válasza:
Nem! Minden országban egy kicsit más, de a jellege ugyanaz. Én ettem már: Fro.-ban, Ománban, Amerikában, Németo.-ban. Tényleg kicsit másmilyen mindenhol. De ez nem csoda, mert mások az alapanyagok. Máshonnan jön az uborka, sajt, más az olaj amiben megsütik...stb.
4/7 anonim válasza:
valahol azt hallottam, h japánban is ugyanolyan, mint mongyuk USa, de az előző próbálta neki biztos igaza van :D
5/7 anonim válasza:
úgy tudom, hogy az amerikaiban csípősebb az uborka
7/7 anonim válasza:
Total nem ugyanaz!! voltam amerikaban es nagyon megkivantam az itteni mekus kajat. A kozelben volt is egy es rendeltem egy hamburgert krumplival es uszott a zsirban a krumpli es a hamburger is. Nem hiszem hogy csak az az egy meki olyan mert akiket neztunk jokedvuen ettek. Az elozo valaszert bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!