Nem idegesítő Bede Robi?
Figyelt kérdés
A Paprika Tv egyik szakácsa ő. Engem nagyon idegesít, olyan nagyképűnek tűnik. Ti mit gondoltok róla?2011. júl. 17. 14:01
11/22 anonim válasza:
Jolinar!! Ment a zöld kezecske!!! :)
12/22 A kérdező kommentje:
Nem írok a Tv-nek, azért nem vagyok hülye, hogy kirúgassam.
2011. júl. 17. 15:19
13/22 anonim válasza:
ja, egy kicsit el van szállva.Mindig így van ez, ha valakit felkap egy tv csatorna.Előbb utóbb "celebbé"válnak, és úgy is viselkednek.de jól megfizetik őket, nekik ez a lényeg...
14/22 anonim válasza:
Gordon Ramsay is felkapott, annyi pénze van mint fél Magyarországnak, mégsem ellenszenves, mindenki imádja.
15/22 A kérdező kommentje:
őt szeretem, jófej!
2011. júl. 17. 18:46
16/22 anonim válasza:
Hát szerintem mindketten jófejek, nagyon szeretem nézni őket.
17/22 anonim válasza:
Bede Robi lehet, hogy nagyképűnek tűnik, de legalább lehet rajta röhögni néha, mit össze bénázik.
Az igazán nagy azc, az a "leukémiás" p.öcsfej petőtomi.
19/22 anonim válasza:
az összes magyar tv-s szakács egy tragédia :D a külföldi műsorokat szeretem csak nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!