Mi baja lehet a majonéznek?
Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy nagy kiszerelésű, ismert márkájú majonézt! Most bontottam ki, és felrázásnál is elég hígnak tűnt, amikor nyomtam belőle, tényleg híg volt! Megkóstoltam és majonéz íze van! 2012-ig őrzi meg a minőségét és hűtőben is volt tárolva! Elképzelhető, hogy mégis romlott?2011. júl. 14. 14:44
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy felbontatlanul még csak hűtőben sem kell tartani. Elvileg jónak kell lennie. Esetleg hívd fel a gyártót és kérdezd meg, tudnak-e minőségi problémáról.
2/6 anonim válasza:
Ha nagykiszerelésben veted akkor elképzelhető hogy felvan vizezve de nem hiszem h romlott lenne .
3/6 A kérdező kommentje:
Remélem hogy nincs baja és hogy nekem se lesz, mert már ettem is belőle!
2011. júl. 14. 15:12
5/6 anonim válasza:
A holland majonéz a legfinomabb, egyszer próbáld ki. Ha gyanúsan folyékony, akkor inkább dobd ki, nem olyan drága, hogy ne jó érzéssel fogyaszd!
6/6 A kérdező kommentje:
Voltam ma a boltban és csak kiváncsiságból megráztam egy pár ilyen tubust. Mindegyikben úgymond lötyögött a majonéz, úgyhogy valószinűbb hogy vizezik!
2011. júl. 16. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!