Ehhez képest ti mennyit esztek egy nap? Többet, kevesebbet?
Reggelire 2 szelet tk. rozskenyér túróval megkenve, és 1 szelet kenyér majonézes hússalátával, 1 nagy paradicsom, sok uborka, paprika, és vöröshagyma, 2 dl kefír
Délelőtt 8-10 ringlószilva.
Ebédre 3 dl meggyleves, sok gombás rizs, hozzá egy szelet sajtos karaj, és egy sült csirke felsőcomb + 5-6 ecetes ubi.
Ebéd után 5 db zserbó.
Délután 1 főtt csemegekukorica, később még 4-5 ringló.
Vacsira 4 tojásból rántotta, olaj nélkül, paradicsommal, és 2 db kétszersülttel.
Később 3 dl banánturmix.
Olyan soknak érzem, de ennyi kaja mellett még néha éhes is maradok, pedig egész nap eszem, szinte folyamatosan van bennem kaja.. Ti mennyit esztek egy nap ehhez képest?
18/lány (nehezen hízok,sőt..)
Körülbelül hány kalória lehet szerintetek? Nem kell pontosan, de gondolom simán 2000 felett van igaz?
Mivel ma a fél napot járkálással töltöttem ide-oda, nekem így alakult a kajám:
Reggel: 1 szelet rozskenyér középről, a legnagyobb szelet méghozzá, pár szelet Pick szalámival beborítva, 2 dl tej
Tízórai: ugyanaz mint a reggeli, de tej nélkül
Ebéd: 4 db őszi barack, a maradék kis málna, ami megmaradt korábbról. (mivel 1.30 és 2 között értem haza, és üres volt a hűtő ez így alakult, egyébként mindig húst ezek.)
Uzsi: még barack.
Vacsi: 1 tányér tejbegríz, 1 barack, 1 kisebb szelet rozskenyér
Holnapi tervezett:
Reggeli: ugyanaz, mint az előbb, esetleg nem rozs, hanem tönkölykenyérrel
Tízórai: itt sincs túl sok más választásom. Vagy marad a reggeliféleség lebutítva (tej nélkül) vagy veszek Fornettit, vagy fonott kalácsot, és abból falatozom.
Ebéd: egy fél sült pulykaszárny zöldborsós-bébirépás zöldségkörettel
Uzsi: őszibarack, vagy ha van normális sárgabarack, azt venni, és enni.
Vacsi: gondolom a pulykaszárnynak esek újra.
köszi a válaszokat, igen én is rengeteget mozgok, ez a napom még talán túl jóra is sikerült, általában ha ennyit eszem, akkor másnap jóval kevesebbet, már most érzem, hogy nincs olyan étvágyam :)
a nap végén leírom még a mai étrendem, kíváncsi vagyok, ezt is soknak találjátok-e majd.
A te korodban én is ettem kb ennyit egy nap :))) most 25 vagyok, és kevesebbet eszem általában, de nem sokkal, és most is aktívan sportolok meg minden, csak jobban ügyelek az egészségemre. Néha azért manapság is becsúszik egy-egy kiadósabb nap, akkor még ennél több is eltűnik bennem :P
Ma nem, mai menüm:
reggeli: zabkása, kávé
tízórai: két szem barack (nem nagy)
ebéd: fél grillcsirke, koviubi, utána három szem barack
Vacsi lesz: újabb három szem barack (és egy doboz sör talán:)
Ez sok. Hogy bìrsz ennyit enni. Én ma ezeket ettem:
Reggel: 1 pohár activia joghurt
Délelőtt két szendvics(4 szelet toast kenyér, mindegyikben 1-1 szelet sajt , sonka)
Ebéd: egy tányér lencsefőzelék sertéspörkölttel
Délután 20dkg sovány túró vaníliakivonattal
Vacsora: egy magos rozskifli 150g natúr tonhalkonzervvel
14l
172/63
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!