Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Müzlit lehet vízzel enni?

Müzlit lehet vízzel enni?

Figyelt kérdés
Reggelire szoktam müzlit enni, zsírszegény tejjel. Itt viszont azt olvastam, hogy a tej tele van szénhidráttal. Vízzel is lehet enni a müzlit? Egészségesebb?
2011. júl. 11. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Te hülye vagy? Vízzel??? Nyugodtan edd meg tejjel, így is az egész tál müzli kb. 200 kcal...
2011. júl. 11. 09:33
 2/10 anonim válasza:

Ha úgy kérdezed, hogy egészségesebb-e, akkor rohadtul nem. Főleg, ha csapvízről van szó. Egyébként is fedezned kell a fehérjeszükségleted, akkor már miért ne innál tejjel müzlit?

Ne viccelj már.

2011. júl. 11. 09:35
 3/10 A kérdező kommentje:
De viccelek. :)
2011. júl. 11. 09:36
 4/10 anonim ***** válasza:

nézd már meg azt a k.rva tejes dobozt mennyi szénhidrát van benne, megnyugtatlak a müzlidben kb 10-15 × annyi van

ja és nézd meg a fehérjét is, mert az is kb 0

2011. júl. 11. 09:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehetni lehet, de baromi szar lesz. Ha konyhamalacnak érzed magad, akkor csak tessék.

Komolyan mondom, ez már beteges, a tej akkor lesz tele szénhidráttal, ha telerakod cukorral vagy cukrozott kakaóval. Ja... meg hogy el ne felejtsem, műzlivel.

2011. júl. 11. 09:40
 6/10 anonim válasza:
Kac-kac-kac-kac. Megvicceltél. :DDD
2011. júl. 11. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:
én rostos gyümölcslével és gyümölcsdarabokkal szoktam, mert allergiás vagyok a tejre - azzal is finom
2011. júl. 11. 09:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Vízzel ne, ha vizes magokat akarsz, akkor zabpehelyre cseréld a müzlit, és forró vízben kását főzz belőle. Müzlivel nem tudod ezt megcsinálni, de gyümölcslével, joghurttal is eheted, ha a tejjel bajod van.

De a tejben NEM para a szénhidrátmennyiség. A müzliben a vészes, ha cukrozott, nem natúr, akkor pláne! ;)

2011. júl. 11. 10:28
 9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy reggelire pont az kell, ha jól tudom. Nem is tudom minek tettem fel a kérdést, megszédített a meleg. Vehehe
2011. júl. 11. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:

vízzel semmiképpen se edd max kását főzzél belőle

amúgy további lehetőségek-szójatej, rizstej, ivójoghurt, kefír, naturjoghurt, gyümölcsjoghurt, túró, gyümölcsleves, gyümölcslevek

2011. júl. 16. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!