Mit hozzak svájcból a laktózalergiás barátnőmnek?
Figyelt kérdés
a legeslegjobb barátnőm laktózalergiás. én svájcban nyaralok és szeretnék neki vinni valamit de nem tudom mit!
laktózmentes csoki egyelől nem találtam sehol. vami más ötelet??
nagyon nagyon köszönöm előreis a válaszokat!
2011. júl. 8. 11:29
2/6 anonim válasza:
svájcabn vannak ilyen piros sapkák amin rajta van az a jel mint a zászlójukon, árulnak még hűtőmágneseket, kulacsokat, kitúzőket stb
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszoket !
2011. júl. 8. 11:39
5/6 anonim válasza:
Olvasd el a hozzávalókat. Ha nincs benne tej, tejszármazék, tejsavó, tejpor, akkor hozhatsz neki bármit.
Amúgy hozhatsz neki cukrot, nyalókát, lekvárt, mézet. De vannak kimondottan laktóz mentes, rízstejjel készült édességek (csokik) is. Ha találsz bioboltot, ott nézd meg ezeket.
6/6 anonim válasza:
Svájcból annyi mindent lehet hozni :D
Vehetsz neki ruhát is de miért pont ételt akarsz neki venni?
Szerintem vehetsz neki egy karórát ,zsebórát. vagy valami ruhát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!