Mi a különbség a Coca-Cola Light és a Zero közt?
Hungy attól,hogy kiabálsz,attól még butaság,amit írsz.Kóla koffein nélkül?Ezt senki nem hiszi el.
A különbség,hátha valaki érti:
Zero:
Kólaízű energiamentes szénsavas üdítőital édesítőszerrel.
Összetevők: szén-dioxid, színezék, savanyúságot szabályzó anyagok, édesítőszerek, aromák, koffein.
Összetevők: szén-dioxid, színezék:szulfitos-ammóniás karamell, savanyúságot szabályozó anyagok: foszforsav és nátrium-citrát, édesítőszerek:nátrium-ciklamát, aceszulfám-K és aszpartám, aromák, koffein.
Fenil-alanin-forrást tartalmaz!
Light:
Összetevők: víz, szén-dioxid, színezék: karamell, édesítőszerek: nátrium-ciklamát, aceszulfám-K és aszpartám, savanyúságot szabályozó anyagok: nátrium-citrát, foszforsav és citromsav, aromák, koffein, tartósítószer: nátrium-benzoát.
Amint láthatod, azt írtam, hogy a "tudomásom szerint". ha esetleg gondjaid vannak a szövegértelmezéssel, akkor vissza az általános negyedikbe.
Nem kiabáltam, csak a különbséget szerettem volna kiemelni, hogy érthető legyen. A "butaság" szót pedig köszönöm, a segítő szándékom mellett ez rendkívül kellemesen esett. De hát van aki tud intelligens ember módjára kommunikálni, és ugye van aki nem. Hálás vagyok, hogy minősítetted magad, így megspóroltad nekem ezt a fáradtságot. :-)
Van különbség, más az aromája mindkettőnek.
Évek óta Zérót iszom, nemrég ittam egy buliban ligh-ot, azonnal éreztem, hogy más az ize...
valami különbség persze van, de én is úgy tudom hogy főleg azért találták ki, hogy a pasik is jobban vegyék, mert a ligh-ot nem vették annyira.
marketing szakosként tanultuk ezt, volt rá egy esettanulmány is.
SZerintem a Zeroban nincs cukor...azaz nagyon remélem mert cukorbeteg apumnak engedjük hogy igya...
Én úgy tudom hogy a lightban van cukor,annak ellenére hogy alacsonyabb a kalóriatartalma mint a simának.
A zero sztem is finomabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!