Este 9 után szoktál még valamit enni? Ha igen mit?
Figyelt kérdés
2011. júl. 5. 01:24
2/15 anonim válasza:
Általában 9 előtt jóval megvacsizok, 9 után csak nasizni szoktam... Az meg mindig változatos. Egy csoki, egy zacskó cukor, vagy valami más finomság a hűtőben... Sütiiii. :D Meg ilyenek. Na igen, nem mondható az étrendem valami egészségesnek.
3/15 anonim válasza:
Én épp most eszem dinnyét. Akciós volt a gazdaságosban.
4/15 A kérdező kommentje:
jó étvágyat :)
2011. júl. 5. 02:08
5/15 anonim válasza:
Sajnos igen..A palettám igen színes:chips,ropi,nápolyi,csoki,túrórudi,gumicukor,joghurt,alma,puding,krémtúró,jégkrém...szinte bármi jöhet.Most egy pár hete rászoktattam magam,"csak"tökmagot ropogtatok,megpróbálok leszokni a nasiról.Muszáj lenne,mert túlsúlyos vagyok,ááá de most ezt inkább hagyjuk.
6/15 anonim válasza:
Sajnos szoktam :(
Ez nálam úgy van hogy napközbe alig eszek talán1-2 szendvicset és éjszaka 2-3 körül bezabálok főtt kajából:((
7/15 anonim válasza:
Vacsorát. Ritkábban ebédet. Reggelit soha.
8/15 anonim válasza:
a reggelit úgy értettem, hogy másnap reggel :D
(tehát 9 után nem eszem semmit aznap)
10/15 anonim válasza:
nem! este 7 után már nem eszem semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!