Honnan lehet jó kaját rendelni? (Budapest IV. Ker. )
Figyelt kérdés
Én a Gastroyalosoktól néztem kaját, naponta 1k-t kóstálna egy leves meg egy jó nagy adag főétel, desszerttel vagy savanyúsággal. Ez kicsit drágának tűnik nekem és azt sem nagyon részletezték az oldalukon, hogy mennyi is az annyi. Valaki tudna ajánlani egy olcsóbb, de megbízható, tiszta helyet?2011. jún. 30. 12:43
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt már néztem, és leginkább csak pizzázók vannak itt; konkrétumokra gondoltam, de azért köszi ezt is.
2011. jún. 30. 16:49
3/4 anonim válasza:
itt vannak a heti rendelésesek (csak keresned kellett volna) a menüket is megnézheted mindegyiknél
4/4 anonim válasza:
XIII. ez sincs messze! Frangepán-Jász sarok. Napsugár ll. étkezde. Nagyon jó, magyaros kaja. 750 ft/adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!