Hogy csinálod a kakaót?
Én mindig elrontottam és most úgy megkívántam,gondoltam veszek egyet,de nem akarom kidobni :(
Szóval ti,hogy csináljátok?:D
És miből, nesquikből?
Bocsi nagyon szerencsétlen vagyok :'D
2 púpozott tk. kakaó 1,5 dl tejhez. Jó, én iszonyat kakaósan szeretem. :)
Előbb a kakaó, aztán két opció lehet:
1. ráöntök egy pici tejet, elkeverem, és úgy engedem fel a maradék tejjel > mindenhol egyenletesen kakaós
2. egyszerre öntöm rá a tejet, és csak alig keverem > a teteje kicsit kakaós, az alján sűrű szirup, amit kanállal eszek meg
Ja, és Nesquikkel csinálom.
Én melegen, méghozzá elkezdem melegíteni a tejet (1 liter), és egy pohárba keverek 8 kk cukrot és 2 kk pupozott vagy sima kakaót, ezt felöntöm tejjel, aztán bele öntöm az egészbe (vissza) kevergetem és kész.
(Holland kakaópor vagy sima, mindegy)
Kösz mindenkinek :)
Ment mindenkinek a zöld kezecske
Én hideg/meleg tejet (attól függ, milyen az idő) öntök egy pohárba(hideg)/bögrébe(meleg), ezzel sokkal gusztusosabb lesz, pl. nyáron imádom a jéghideg kakaót, de olyan fura bögréből inni, így egy átlátszó üvegpoharat használok :)
kb. 3 dl tejhez adok 3 evőkanál cukrozatlan kakaóport, és 1 evőkanál kristálycukrot. Elkeverem, néha fahéjat is szórok bele, és van, amikor tejszínhabot rakok a tetejére, jó csúcsosan, megszórom a tejszínhab tetejét egy kis kakaóval, bele egy szívószál és kész is a világ leggusztusosabb és legfinomabb kakaója ;) én nagyon szeretem, ha jól néz ki, amit megeszek/megiszok, és a kakaó sem kivétel ezalól, sokkal finomabbnak hat, ha jól néz ki, mintha csak meginnád egy műanyag bögréből.
Nesquik kakaót szoktam inni néha:
Jó sokat teszek egy 3 dl-es pohárba és ráöntöm a hideg tejet és összekeverem és kész is. :)
Melegen nem igazán szeretem, úgyhogy én mindig hidegen iszom.
Vagy pedig venni szoktam készen. Ez a gyakoribb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!