A fehér, nem vadnyúl is ugyanolyan alkalmas levágásra?
Figyelt kérdés
pörköltöt csinálnánk belőlük?2011. jún. 26. 14:38
1/2 anonim válasza:
simán megeheted!
nálunk faluszélén hétvégenként azt esszük amit ki tudunk lőni. (nyúl, fácán, őz) pl sokszor van grillezett v tárcsán sütött vadnyúl. az íze kicsitt "vadasabb" mint a házinak de finom.
2/2 anonim válasza:
Ha nem vadnyúl akkor házinyúl. Igen lehet belőle bármit csinálni, még pörköltet is. A nyúl húsa egy kicsit ízetlen ezért jobban kell fűszerezni. Szokásos pörköltalaphoz szoktam tenni majorannát és fokhagymát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!