150 Ft már gyanúsan olcsó egy doboz 25 filteres
kamillateáért? Lidlös. Jó minőségű lehet vajon? Mik a
tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 18:56
1/9 anonim válasza:
Minden kamillatea egyforma. Csak a méret változik. A Lidls nagyon jó. Nem attól olcsó, hanem hogy megveszi a bolt nagyban. És olcsó a csomagolás, nincs reklám. Az a tea ugyanott nő, ahol a másik. A tea értéke jó ha van 20Ft(inkább 5) egy dobozban, a reklám, a szállítás, terítés, polcpénz, csomagolás, filter, filterestasak, környezetterhelési díj, márka, adó ilyenek a többi.
Gyógynövényes zacskóban kilóra nézve olcsóbb.
2009. márc. 24. 19:04
2/9 anonim válasza:
Mi isszuk.A (nagy)lányom 3 hét alatt 4 dobozt elpusztított.
2009. márc. 24. 19:05
3/9 anonim válasza:
Ugyanaz van benne, mint a háromszor annyiba kerülő Teekanne dobozban. Szerintem fölösleges megvenni a drága teákat, mindegyikben ugyanaz van.
2009. márc. 24. 19:38
4/9 anonim válasza:
ha én gyógyteát akarok inni, akkor megveszem a patikában. és nem a filterest. az a 100%. a filtereshez, bármit hozzáadhatnak, bővítésnek. ott sem olyan drága.
2009. márc. 24. 20:33
5/9 anonim válasza:
Ha egy párizsi 300 ft az gyanús. Vagy egy mosószer. Bármiből lehet. De a kamilla-abban semmi más nincs. Megnézheted, szedd szét a filtert.
Vannak az áruházi sajátmárkás termékekben nagyon jók.
Van ahol ugyan azt csomagolják a márkásat ilyen dobozba. Annyi márkásat nem lehet eladni, müzliből, csokikrémből, tejből pl.,a gyárnak meg menni kell. A felesleget eladják áruházláncoknak nagyban. Mindenki jól jár. Válogatni kell.És érdemes megnézni a gyártót. Sokszor ugyan az.
A húskészítményekkel mosószerrel vigyázni kell. De a kamilla gyanún felül áll.
2009. márc. 24. 22:08
6/9 anonim válasza:
Jó az.Nekem jobban tetszenek az olcsóbb kamilla- és mentateák,mint a milfordosak.
2009. márc. 24. 22:20
7/9 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a filteres teákba a törmeléket, a rossz minőségű teákat teszik. Nem biztos hogy a kamillánál is ez a helyzet, de én mindenesetre a gyógyszertári tasakosat iszom. Csak egy szűrő kell hozzá, vagy egy teatojás.
2009. márc. 24. 22:27
8/9 A kérdező kommentje:
Nem iszom amúgy. A hajamra vettem. Köszi a válaszokat. Annak csak jó lesz:D
2009. márc. 26. 18:26
9/9 anonim válasza:
ha valami nagyon olcsó az biztos hogy rosszz,vagy hamar lejár , vagy ilyesmi,de ha drágát veszel nagyon hát azérrt az sem sokkal jobb minőségű!de lehet az is hogy nem sokan vették!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!