Ennek a Coca-kóla reklámnak mi az értelme?
11/23 A kérdező kommentje:
Hát meg igazából burkoltan az a lényege, hogy vedd a Kólát nem az, hogy most összejöjjenek a haverok meg ilyesmi.
Képzeld minden reklámnak az az értelme, hogy vedd meg az adott terméket! Mit kell ezen csodálkozni? Vagy eddig mit hittél miért vannak reklámok?
2011. jún. 17. 22:57
Kb. annyi, hogy látjátok, mi mindenre képesek az emberek a Coca Cola-ért, mindenféle őrültségre rávehetőek, csakhogy megszerezzék, annyira imádják.
2011. jún. 17. 23:00
Ha ilyen lenne hamar beperelnék a Cocacolát miután pár hülye amerikai kitöri a nyakát a nagy mászásban, amúgy a kérdezőnek igaza van, létra, ezt nevezik találékonyságnak, akinek esze van az gindolkozik....
2011. jún. 17. 23:08
15/23 A kérdező kommentje:
Na végre köszönöm, hogy valaki értékel :) Meg én nem képzelem magam okosnak egyáltalán, de attól még nem kéne engem oltani meg hasonlók ahogy 64% teszi pl mert sztem nem adtam rá okot. Meg én is tudom, hogy az a reklám lényeg mint írtam azért nem vagyok hülye :)
Itt nem igazán ment át a kisfilm lényege:
Arról volt szó, hogy felállítottak 7 ilyen automatát, és figyelték a forgalmat, és azt tapasztalták, hogy több mint 1000%-kal több fogyott ebből az automatából, mint a referencia-automatából az adott idő alatt. Tehát "megmozgatta" az embereket az összefogás.
2011. jún. 17. 23:36
Előzővel értek egyet. Jól felturbózták a forgalmat.
2011. jún. 17. 23:49
Most nem azért, de én ezt már csak azért is kipróbálnám, ha nem is lennék szomjas, mert poén. Gondolom a Coca Colanál sem hülyék dolgoznak, nyilván tudják, hogy az ember így működik.
2011. jún. 17. 23:50
Hát elég hülyeség, inkább átmegyek a szemközti boltba aztán veszek ott annyi coca-colát magamnak amennyihez kedvem van. És nem kell még csak embereket másznom se hozzá.
2011. jún. 18. 01:12
Amúgy ezt csak el kell hinni.
Megrendezték előre az egészet felbérelt emberekkel.
Egyrészt amiatt, amit már írt az egyik előző válaszoló, hogy nem kockáztatnák meg egy balesetet, hogy valaki kitörje a nyakát, másrészt meg ilyet még poénból sem igen csinálnának az emberek, hogy egymásra álljanak, egyrészt veszélyes, annak is aki alul van, de a felül lévőnek is, másrészt meg majd biztos összemocskolják a pólójukat azzal, hogy a másik rááll.
Én nem hiszem el ezt az egészet.
2011. jún. 18. 01:28
Kapcsolódó kérdések: