Milyen ásványvizet szoktál inni?
Figyelt kérdés
Igazából egy házi feladathoz kellene, azt kell összeírni, hogy mi a neve az ásv.víznek,milyen ásványi anyagokat tartalmaz, és hogy hol található a forrásuk!
Kérem, aki fogyaszt otthon ásv.vizet, és van pár perce, az legyenszíves megírni :)
Köszönöm! :)
2009. márc. 20. 22:27
1/21 anonim válasza:
Szentkiralyit, a tobbit sajna nem tudom most:)
2/21 anonim válasza:
Natur Aqua sz.mentes. A többi ásványvíz olyan keserű.:S
3/21 anonim válasza:
[link] Itt a theodora ásványvízről találsz infókat ami kell neked.:)
4/21 anonim válasza:
Meg a többiről is, ha google-be beírod hogy ásványvíz:)
5/21 anonim válasza:
NaturAqua szén-dioxiddal enyhén dúsított (zöld címkés).. Víznyerőhely: NaturAqua kút, Zalaszentgrót.
6/21 anonim válasza:
San Benedetto(most is azt iszok:D itt van mellettem 6üveggel..imádom a vizet xD),Apenta, Natur Aqua, Nestle Aquarel
A szentkirályis és az avet nem szeretem mert van vmi mellék íze, a többi meg olyan mintha kiment volna belőlük a szénsav..
Jah és am csak rózsaszínkupakost iszok, mármint h menteset:D
Am hanyadikos v és mire kell ilyen doga?:)
8/21 anonim válasza:
Aquarius - albertirsai, annyit tudok róla hogy ez a legolcsóbb amit találtam a boltban:D
9/21 anonim válasza:
A férjem Szentkirályi szénsavast. Én Jana citromos szénsavast, a kisbabánk meg Óbudai Babavizet. Hogy hol van a forrásuk azt sajnos nem tudom.
10/21 anonim válasza:
Perla Hargitei ásványvizet iszok. (romániai, erdélyi vagyok)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!