Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a kefirben van...

Igaz, hogy a kefirben van alkohol?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy egy orosz politikus, amikor a szondázásnál lebukott, azzal védekezett, hogy ő nem ivott, hanem kefirt evett reggelire.
2009. márc. 20. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Szénsav van benne.
2009. márc. 20. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
2009. márc. 20. 21:11
 3/10 anonim ***** válasza:
31%

Ha ennek az orosz politikusnak bevették, akkor valószínűleg ezért lett politikus, mert hihetően hazudik!

A kefírben az élőflóra miatt nyomás keletkezhet, ezért puffadt néha a kefíresdoboz, és nem azért mert romlott-néhány vevő ezt gondolja.

Magyarul az a sok bifidus essensis, meg ilyen vevőcsalogató kifejezés okoz savas ízhatást, de annak az alkoholhoz semmi köze.

Szép is lenne, hiszen már az oviban kefír az uzsonna.

2009. márc. 20. 21:18
 4/10 anonim ***** válasza:
58%

3. vagyok.

Az még elképzelhető, hogy oroszországban van vodkás-kefír.

2009. márc. 20. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
98%
"Az erjedés során valóban lesz némi alkoholtartalma a kefírnek: bőséges - liternyi - kefírfogyasztás után akár szondával is kimutatható az alkohol jelenléte" innen: [link]
2009. márc. 20. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Kumisz volt az, lehet :)
2009. márc. 20. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
6%
Dennis a kumisz
2009. márc. 20. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

a 21:18-asnak írási kényszere van, hogy olyanokra válaszolgat amihez nem ért? A kefirben igenis van alkohol.

A Bifidus Essensis pedig a joghurtban van.

Emlékszem az orosz politikus esetére, a rendőrség azt nyilatkozta: lehet, hogy kefirt ivott, de ahhoz a véralkohol szinthez 90 liternyit kellett volna elfogyasztani.

2009. márc. 21. 08:44
 9/10 A kérdező kommentje:

sorra veszem:

21.01 szénsavról nem kérdeztem egy szót sem. Ezért pontoztam le.

21.11 ezt a cikket mért linkelted be? Nem írnak irnak benne kefirről. Ez OFFolás: Ezért pontoztam le.

21:32-nem köszönöm, végre egy használható válasz

A többi OFFolót lepontozom.

Csak ezért írom, mert sokszor kérdezik, hogy mért lettek lepontozva.

2009. márc. 21. 08:50
 10/10 anonim válasza:
0%
Nincs benne alcohol THC van benne ami a marihuánában található nézd majd meg a kefír oldalán
2009. nov. 27. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!