Zöldségfélékre öntet variációk?
Sziasztok!
Gyerek korom óta cukorbeteg vagyok,a zöldségeket nagyon szeretem.Nyáron idény zöldségek,télen pedig mirelitek.Nagyon szeretem őket párolva is(karfiol,brokkoli,répa,karalábé,stb..)Szeretnék finom öntet recepteket kapni,amiket a párolt,vagy friss zöldségfélékre tehetnék.Előre is köszönöm!
Ja, és persze hagyom legalább fél, egy órát összeérni az ízét.
Tartármártás is nagyon jó, bár a majonéz miatt Neked mértékkel. (Anyu is cukorbeteg, tudok minden csínt-bínt...)
magyaros öntetet is készíthetsz. tejfölbe vagy joghurtba, egy kis pirospaprika vagy pirosarany, egy kis őrölt kömény,majoranna, reszelt hagyma és fokhagyma.akár összeforralva akár melegen is mehet a zöldségekre.
üdv.
1, Túró+tejföl+zöld fűszer (ez utóbbi lehet kapor, snidling, bazsalikom,majoranna, kakukkfű vagy oregánó)
2, kicsit extrém: majonéz+barack lekvár+currypor (gondolom diabetikus lekvárral meg tudod oldani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!