Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A fáról leszedett cseresznyét...

A fáról leszedett cseresznyét mennyi ideig kell vízben áztatni, hogy biztos kijöjjenek a kukacok?

Figyelt kérdés
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy szeretném lefagyasztani, mi ennek a menete? Csak megmosom és elteszem? Gondolom előtte mindenféleképpen mossam meg?
2011. jún. 7. 18:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
70%

És nem vagyok beszarva egy kis kukactól,ugyanis tartok állatokat közöttük sok olyan hüllőt amik rovarok esznek,hidd el nem hányom el magam vagy rohanok ki a házból ha meg kell fognom őket. Ettől függetlenül vagyok olyan igényes magamra meg a családomra,hogy nem rakok eléjük kukacos cseresznyét,ha egyszer úgy is ki kell magozni........

Süteménybe,amit meg másoknak sütök esetleg végképp nem..lehet mondani,hogy már ugyis megettem életemben 500 kukacot ,igy van,de attól még kúrvára elmenne az étvágyam ha süteményben vagy pudingban találnám...

2011. jún. 8. 13:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Undorító is, úgyhogy egyenként kiszedegettem a magját és átvizsgáltam.
2011. jún. 8. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!