Milyen allergizáló ételek vannak?
Figyelt kérdés
2011. jún. 2. 14:23
1/4 anonim válasza:
Ha gasztroenterológiára kerülsz, akkor először ezeket nézik. Legalábbis az én lányomnál ezeket nézték az első körben, amikor 2 évesen tetőtől talpig csalánkiütéses volt:
- glutén (gabona)
- laktóz (tej)
- paradicsom
- hal
- olajos magvank (mák, dió, mogyoró)
- citrusfélék
- tojás
Ezeken kívül allergizálhatnak az apró magvas, szőrös gyümölcsök (pl.: eper, málna, ribizli, egres, szeder), a szója, gomba, marhahús, uborka stb...
Azt hiszem elég hosszú a sor, ha a kerszt allergiákat is figyelembe vesszük.
Üdv!
3/4 A kérdező kommentje:
Igazából főként az olyanokra vagyok kiváncsi amik kereszt allergiát okoznak.
2011. jún. 2. 21:43
4/4 anonim válasza:
keresztallergiára a görögdinnyét hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!