Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A répához milyen kaja illik?

A répához milyen kaja illik?

Figyelt kérdés
szeretem a főtt répát csak úgy simán... de gondoltam kéne valami változatosság. valami egyszerű. mindegy, szóval mi az ami passzol a répához ízben?
2011. máj. 30. 10:08
 1/6 anonim ***** válasza:

én szoktam sárgarépás-gombás rizst készíteni.egy kis hagymán megdinsztelem a kockázott répát,hozzá egy kis szeletelt gomba. főtt rizzsel összekverem, megszórom borssal friss petrezselyemmel.

magában is finom, de köretnek szoktam általában.

2011. máj. 30. 10:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

a másik, szintán egy kis hagymán megdinsztelni a darabolt, vagy karikázott répát,jó sokat, hogy édes legyen. sózom,ha már puha, leszórom egy kis liszttel, egy kis pirospaprikával, felengedem egy kis vízzel, jól átkeverem,hogy sűrű mártás vegye körül. ebbe öntök egy

konzerv tarkababot lé nélkül. a levet felfogom, hátha hígítani kell. bele egy kis erőspaprikát.

finom , gyors egytálétel.

2011. máj. 30. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:

A sárgarépához nagyon sok minden illik,ízben ,színben!

Brokkoli,zöldborsó,kukorica,a répa,főtt tojás,bacon.

A zöldségeket megpárolod vajas zöldfűszeres lében,a tojásokat megfőzöd,a bacont megpirítod,és ízlésesen elhelyezed a tányéron.Negyed óra alatt megvagy vele.

Ha fokozni kívánod az élvezeteket,egy kis burgonyapürével is gazdagíthatod,finom és egészséges ételed!:)

2011. máj. 30. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 doboszoli ***** válasza:
100%
Nyúlpörkölt...?
2011. máj. 30. 11:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!


Mi szoktunk répát, brokkolit, cukkinit, karfiolt párolni. Aztán tejföllel nyakonöntöm, reszelek rá sajtot és így eszem. Nem vagyok vega, ezt ezt így nagyon imádom. Jöhet hozzá még egy kis pirítós fokhagymával, vagy snidlinggel. :)


ui.: de a pörkölt is jó hozzá :)

2011. máj. 30. 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Narancsos répaköret, vagy saláta (hidegen).kevés olajon megpároljuk a hasábokra vagy vastagabb ferde szeletekre vágott répát, egy babérlevél társaságában. sózzuk és egy pici cukrot is teszünk rá.alaposan megsikálunk egy narancsot, és a kisebb lyukon lereszeljük a héjját.ezt is a répához keverjük, majd ha már majdnem puha, rácsavarjuk a narancs levét. pár percig még együtt pároljuk. a babért kidomjuk.

melegen és hidegen is finom natúr húsokhoz.

2011. máj. 30. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!