Szushi? Igen vagy nem?
:D Ezen mindig olyan jót mosolygok, h a sushit mindenki a nyers hallal azonosítja. A maki tekercs a legismertebb: [link]
mindenki erre asszociál először, ez igazából algalap, rizs, és a töltelék lényegében bármi lehet. A képen lazac van benne, de lehet tényleg bármi: avokádó, uborka, pritamin paprika, surimi.
Ezek az alapvető típusok: [link]
Egyébként A Fujit sokan dicsérik, ha rendelni akarsz, az ilovesushi is jó. Ha más különlegességeket akarsz enni, akkor én a Wasabit ajánlom :)
Maga a sushi annyira nem olcsó étel, de annál finomabb és egészségesebb..
A Fujit konkrét én nem ismerem, mi anno egyik barátnőmmel a Wasabiból rendeltünk, és egy-kétszer az ILoveSushiból.. nagy különbséget nem éreztem, de valahogy mindig a Wasabi lett a választás a sokszínűség miatt (kis boxok, amikben nagyon sok féle van egyszerre).
A lényegét meg már a 00:51-es válaszoló tökéletesen leírta, hogy igen sokféle lehet a sushi.. kicsit nézz utána max, hogy pontosan mifélék vannak még, kóstold meg, de óvatosan, mert nagyon rá lehet szokni, ha engedi a pénztárcád.. :D (az enyém sajnos nem engedte sosem, mint amennyire imádom.. :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!