Szereted a hagymát? Milyen gyakran fogyasztasz? Befolyásolja az életviteled (pl. munka, hobbi. ) a hagymaevési szokásaidat?
Rögtön összefutott a nyál a számban... :)
Az én babámnak fájt a pocija a hagymától. Szegénykémnek még a kakija is hagymaszagú volt utána... :(
Én imádom a hagymát minden formában amikor megkívánom eszem is pl lilahagymát nyersen is meg levesekben a főtt hagymát is nagyon szeretem! Néha nekem is fáj tőle a pocim ha nyersen eszem és nem eszek kenyeret. Az életvitelemet nem folyásolja be mivel általában este van időm suli után kajálni (napközben csak müzlit meg ilyeneket tudok enni) illetve hétvégén. Amúgy azt leszarom ha épp hagymás gyrost ettem és utána kell emberek közé mennem :D már kinőttem abból h nagyon érdekeljen h mit gondolnak rólam az emberek. Max persze első pár randi előtt figyelek oda :D:D
23/L
03-17 18:09 -es vagyok.
Ma este is ettem lila hagymát :)
A hagymának az összes féle/fajta formáját imádom!Kiváltképp a fokhagymát,a póré-és lila hagymát!
Nem befolyásolja az életvitelem,sőt,néha még fogat sem kell mosnom utána,mert ha tejet iszom,akkor elmúlik a szaga.A páromat sem zavarja a mértéktelen hagymafogyasztás,mert ő is imádja,és a hagymás puszi sincs ellenére. :)(persze,azért ha valami hivatalos helyre megyek,vagy valami,akkor duplán odafigyelek,hogy ne legyek hagymaszagú:fogmosás,szájvíz,rágó...stb :),a biztonság kedvéért. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!