Kunsági 0,1%-os tej?
ennek a tejnek semmi köze a tejhez.
Ha szereted igyál rendes tejet, 1-2 deci elfér bármelyik fogyókúrában.
Mivel az élelmiszerekben a zsír az ízvivő anyag, minél alacsonyabb zsírtartalmú egy termék, annál kevésbé élvezhető az eredeti íze.
a tejeknél is így van. 100 % tejből van a 0,1-es, a 0,5-ös, a 1,5-ös is, de nyilván más íze van, mint a 2,8 %-nak vagy 3,5 %-nak.
Aki fogyózik, ezzel számolnia kell, hogy nem minden olyan finom, mint az eredeti zsírtartalommal.
és akkor a zsírban oldódó vitaminokról még nem is beszéltünk....
Szia!
A 0,1%-os izét a legnagyobb jóindulattal sem lehet tejnek nevezni. Kb 1 dl tej + 9 dl víz. Valami híg folyadék, aminek a színe emlékeztet a zavaros fehér festékre.
Igyál meg napi 1 v 2 dl normál tejet, attól nem fog a fogyókúrád fejre állni.
Üdv!
Aki nem tudná a kifejt tejnek a 90 %-a víííz!!!a többi 10 % a zsír, a fehérje,tejcukor, ásványi anyagok.
Nem a tej tehet róla, hogy a kedves vásárlók fogyókúráznak. a tejipar a fogyasztói igények alapján gyártja a különböző zsírtaltalmú tejeket.
Ha a tej vizezve lenne, egy lakmuszpapírral azonnal ki lehetne mutatni. miért tennék??
a másik, hogy vajat nem ad a tehén ! a zsírdús termékeket csak a tej fölözésével lehet előállítani.
A nagymama anno miből csinálta a tejfölt? nyilván a tej föléből. és a lefölözött tejet talán kiborította, vagy a cicának adta??
üdv-tejiparos-
ömm.. szerintem te utolsó kicsit már eltúloztad a választ. annyit kérdeztem hogy ez a fajta tej ilyen, vagy romlott? nem értem miért vagy felháborodva.
üdv.: a kérdező
nem, nem vagyok felháborodva a kérdéseden:)) ez szakmai ártalom, hogy védem a mundér becsületét.
Csak igyekszem mindig a tejről igazat beszélni, mert
nagyon elterjedt szóbeszéd a tej vizezése, tejporozása, tartósítószerezése, ami persze nem igaz.
Igyál nyugodtan sovány tejet, minden benne van abban is,
csak mint írtam az alacsony zsír miatt nem olyan az élvezeti értéke.
Nem ismerem a Kuntej termékét csak a mienket:))
lehet, hogy tényleg egy rossz szériából fogtál ki, és idő előtt megromolhatott.
üdv-tejes-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!