Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi van a kedvenc salátádban?

Mi van a kedvenc salátádban?

Figyelt kérdés
Mi a kedvenc salátád receptje? Valami újat szeretnék csinálni, kellenének az új ötletek:) A válaszokat előre is köszönöm!
2011. máj. 25. 15:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
párom spárgával csinált legutoljára, habár mi nagy spárga evök vagyünk, de volt benne eper, rucola saláta, spárga és valami olajakat öntött rá. fini volt.
2011. máj. 25. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én különféle dolgokat szoktam variálni bele, mikor mi van itthon és mit kívánok

de:

paradicsom, paprika, ubroka, saláta-endivia, rukkola, fejes, újhagyma, lilahagyma, sült padlizsán, tök, párolt gomba, cukkini, főtt spárga, répa, karalábé, karfiol, brokkoli párolva, lencse, zöldsborsó, sárgaborsó főve kb 1-2marékkal, krumpli

magok(fenyő, dió, mogyoró, mandula, szezám, napraforgó stb)

főtt tojás, csirkemell, sertés, marhahús roston, párolva majd belekockázva, tonhal, halak, mozzarella, feta, orda sajt, bacon, virsli, főtt hús darabok, párizsi

reszelt alma, cékla, répa

öntet: joghurt/kefír/tejföl

-kapor, petrezselyem, zeller, fűszerek, ecet, balzsamecet, almaecet, méz

2011. máj. 25. 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

TONHAL SALÁTA isteni jó.

sima konzerves aprított tonhallal de nem olajossal hanem natúrral. levét leöntöd és beleteszed egy tálba. rá hagyma és savanyúuborka, valamint kis trapista. rá majonéz, só. kenyérrel piritóssal nagyon finom.

2011. máj. 25. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én kedvenc salátám egyszerű, és gyorsan megvan. Kell bele ruccola, koktélparadicsom, mini mozzarella, bármilyen fűszerezésű pirított kenyérkocka. Egy nagyon enyhén mustáros jellegű öntetet is tehetsz rá, ha igényled.
2011. máj. 26. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!