Felforrósodik a termoszom fala, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves termoszom. Szinte mindennap használom. Az egyik este arra lettem figyelmes, hogy a beleöntött forró tea hatására a külseje is felforrósodott - aminek nem kéne, hogy megtörténjen. Balesetet nem szenvedett, nem csináltam vele semmit, egyszerűen egyik napról a másikra ilyen lett.2011. máj. 22. 20:48
2/4 eNerdzsy válasza:
Mivel a termosz fala több rétegű ezért tényleg nem lenne szabad kívül felforrósodnia.
Lehet, hogy a belső réteg(ek) valamitől sérültek és a folyadék oda is eljut ahova rendesen nem kellene.
Ha akkor is lötyög benne valami, ha kiöntötted belőle a folyadékot akkor ki kell cserélni.
3/4 A kérdező kommentje:
na igen, ez az, hogy nem jut folyadék a rétegek közé, szemmel látható sérülést sem vettem észre, ezért nem értem a dolgot
2011. máj. 22. 21:30
4/4 anonim válasza:
Megszűnt a vákuum a termosz falai között, innentől már vezeti a hőt, szóval annak annyi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!