Mit ettél ma?
reggeli: oldalas kenyérrel és paradicsommal
tízórai: májkrémes kenyér
ebéd:húsleves
vacsora: rizi bizit eszek rántott hússal
:)
talán utána még almát
:P
Én ma falánkkodtam :DD nem is bontom étkezésekre,mert tulajdonképpen egész nap ettem :)
2 alma, sonkás tojás, meggylekvár, 3db tejkaramella, babapiskóta, karalábéfőzelék, banán, fagyi (sok gombócnyi eper és vanília), kenyér, 3 kocka csoki
Lassan szétszakadok, a hasam már gömbölyű, de szerintem követeli a szervezetem az egész heti kiesést (szinte egész nap munka, rohangálás és ott enni nem lehet...)
18:50-es vagyok.
Kihagytam a húslevest. :D
reggeli szendvics sonkával, újhagyma, paradicsom
tízórai eper és alma
ebéd karfiolleves, bolognai sok sajjtal
uzsi banán, alma, eper megszórva fahéjjal
vacsi fasírt kenyérrel, újhagyma
és most lesz kés a holnap reggeli diós kalács, abból eszek:)
reggel semmit, ( nem vagyok éhes délig :)),délben isteni brassóit uborkasalátával.
vacsi , tegnapról maradt krumplismaffin, egy kis főtt füstölt sonkával és kecsappal. nagyon finom volt.
Utána lecsúszott egy epres jégkrém is.
jó lesz, ha abbahagyom, mert már 8 óra is elmúlt.
Valami ilyesmit ettem én is,csak a cigi kimaradt :D Nem érdekel engem,hogy 6 óra után van ha megéhezek akár még éjfélkor is nekiállok enni,lehet kéne ennem most sztrapacskát! :P :D
Írjatok!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!