Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell enni a garnélarákot?

Hogyan kell enni a garnélarákot?

Figyelt kérdés

Sajnos ez kimaradt az életemből, pedig már könnyen vásárolható. Szeretném pótolni.

De nem szeretnék úgy járni mint azok a turisták, akik a francia pincérek nagy derültségére a rákot szinte az utolsó morzsáig beburkolták...


2011. máj. 21. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Étteremben mini serpenyőben tálalják,forró fokhagymás olajban sütve,és fogpiszkáló szerűvel kell enni,hú nagyon finom.
2011. máj. 21. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Ki kell fordítani a kitinpáncéljából és csak a húsát enni.
2011. máj. 21. 21:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a héjában kapod, akkor csak kézzel tudod megenni. Éttermekben szoktak hozni utána egy tálban citromos forró vizet, amiben megmoshatod a kezed.
2011. máj. 21. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Valahol olvastam, hogy a páncélja megy a levesbe. Akkor sem enni kell csak az aroma miatt, mint a csont?

Egy filmben láttam ahogyan eszik: lecsípik a fejét vagy farkát. A berendezés ilyenkor már nincs benne? Vagy az is ehető?

Tulajdonképpen emiatt merült fel bennem a kérdés.

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 22. 07:41

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!