Mit csináltok ha vendégségben vagytok, vacsorára/ebédre, és nagyon nem ízlik amit főztek?
Figyelt kérdés
Illetlenség lenne nem megenni nem?De ha annyira rossz...:)2009. márc. 14. 15:05
1/8 anonim válasza:
nem eszem meg. megkóstolom, nem jött be, ennyi. nyilván te se akarnád, hogy nálad valaki vendégségben kénytelen legyen betömni azt, amitől hányingere van.
2/8 anonim válasza:
Egy keveset akkor is egyél, mert az nagyon nagy "parasztság", ha hozzá sem nyúlsz az ételhez! Aztán találj ki valamilyen kifogást, hogy miért nem eszel többet pl:
-fogyózol
-fáj a gyomrod ...
3/8 anonim válasza:
szerintem a legfontosabb tippem,hogy mindig keveset szedj először,akár milyen éhes is vagy és akármennyire jól néz ki.így amennyit kiszedtél csak megtudod enni,ha meg nagyon finom ott a lehetőség arra,hogy újból szedj.
4/8 anonim válasza:
Én is keveset szednék. Ha fincsi, akkor a háziasszony örül, hogy újra szedsz. Ha nem ízlik, akkor mondhatod azt, hogy nem is voltál nagyon éhes, vagy hogy csak keveset szoktál vacsizni.
5/8 anonim válasza:
Mindenképp nyomj le pár falatot a torkodon. Láttátok Bangó Margit vacsoráján Bódy Szilvit meg Rubint Rékát, Nekem borzasztóan rosszul esne ha szívemetlelkemet belefőzöm és csak fitymálják, leszólják... Csak egy picit, de meg kell kóstolni.
6/8 Dik Pál1981 válasza:
MOND AZT HOGY NEM VAGY ÉHES
7/8 anonim válasza:
hihetetlen,de velem még sosem fordult elő,hogy valami olyat kaptam volna vendégségben ami ehetetlen.
de szedj először keveset,és akkor mindenki jól jár!
8/8 anonim válasza:
sosem tudtam megenni a húson a kövér részt.egyszer bográcsoltunk vendégségben csülökpörköltet,és ott lesz ami lesz alapon megettem,kicsit félve vettem a számba,és....NAGYON FINOM VOLT!!!!!!
soha többet nem hagyom ott a kövér részt,elsem hittem volna mennyire ízletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!