Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit csináltok ha vendégségben...

Mit csináltok ha vendégségben vagytok, vacsorára/ebédre, és nagyon nem ízlik amit főztek?

Figyelt kérdés
Illetlenség lenne nem megenni nem?De ha annyira rossz...:)
2009. márc. 14. 15:05
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
nem eszem meg. megkóstolom, nem jött be, ennyi. nyilván te se akarnád, hogy nálad valaki vendégségben kénytelen legyen betömni azt, amitől hányingere van.
2009. márc. 14. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy keveset akkor is egyél, mert az nagyon nagy "parasztság", ha hozzá sem nyúlsz az ételhez! Aztán találj ki valamilyen kifogást, hogy miért nem eszel többet pl:

-fogyózol

-fáj a gyomrod ...

2009. márc. 14. 15:50
 3/8 anonim válasza:
98%
szerintem a legfontosabb tippem,hogy mindig keveset szedj először,akár milyen éhes is vagy és akármennyire jól néz ki.így amennyit kiszedtél csak megtudod enni,ha meg nagyon finom ott a lehetőség arra,hogy újból szedj.
2009. márc. 14. 15:58
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Én is keveset szednék. Ha fincsi, akkor a háziasszony örül, hogy újra szedsz. Ha nem ízlik, akkor mondhatod azt, hogy nem is voltál nagyon éhes, vagy hogy csak keveset szoktál vacsizni.
2009. márc. 14. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp nyomj le pár falatot a torkodon. Láttátok Bangó Margit vacsoráján Bódy Szilvit meg Rubint Rékát, Nekem borzasztóan rosszul esne ha szívemetlelkemet belefőzöm és csak fitymálják, leszólják... Csak egy picit, de meg kell kóstolni.
2009. márc. 15. 11:47
 6/8 Dik Pál1981 válasza:
78%
MOND AZT HOGY NEM VAGY ÉHES
2009. márc. 15. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

hihetetlen,de velem még sosem fordult elő,hogy valami olyat kaptam volna vendégségben ami ehetetlen.

de szedj először keveset,és akkor mindenki jól jár!

2009. márc. 15. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

sosem tudtam megenni a húson a kövér részt.egyszer bográcsoltunk vendégségben csülökpörköltet,és ott lesz ami lesz alapon megettem,kicsit félve vettem a számba,és....NAGYON FINOM VOLT!!!!!!

soha többet nem hagyom ott a kövér részt,elsem hittem volna mennyire ízletes.

2009. márc. 15. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!