A rebarbaráról honnan lehet tudni, hogy fás-e?
Figyelt kérdés
Csak hámoztam, hámoztam, amíg szálat találtam (mint a spárgánál), így lett fél kilóból kb. 12 deka.2011. máj. 18. 05:52
1/1 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ez olyan, mint a székely,amikor elkezd faragni egy nagy tuskót, azt végül fogpiszkáló lesz belőle :)
én csak a külső részét szoktam lehúzni vékonyan, és darabolva megfőzöm.nem fás, az, ilyen rostos a szerkezete,csak legbelül még lédúsabb azért ott még nem olyan rostos.
ha kettétöröd, a törésnél látod, hogy mik azok a vastagabb részek, amit már le kell hámozni.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!