Mikrózzam a gyerek ételét?
Jajmár, ez csak technofóbia. Semmi bajod nem lesz a mikrótól. Ha ki is mutatnák valaha, hogy a mikrót használók körében megnőtt a rákos megbetegedések kockázata, még az se jelentené azt, hogy a mikrohullámú sütő miatt van, hanem esetleg mert a használók közül arányaiban többen vannak, akik vacak, adalékanyagokkal megpakolt tálcás-mikrós kajákat készítenek bennük.
Értem én, hogy veszélyes dolog az élet, meg bármiről kiderülhet, hogy lehet valamilyen kockázata, kb. mindig van pár felkapott dolog, amire jól ráparáznak az emberek, aztán jönnek a félinfók, a városi legendák, stb. Pedig a sok stressz meg a túlzásba vitt óvatosság okozta szorongás, na, az ami igazoltan káros!
Szerintem nem az a majom, aki nem ért a fizikához és feltesz egy kérdést, hanem az, aki lemajmoz olyanokat, akik odafigyelnek a gyerekük egészségére (meg a sajátjukra).
Most már azért is megcsinálom a csírás kísérletet. :)
Utolsó válaszoló!
Megcsináltad azóta a csírás kísérletet? Mi lett az eredmény? Mikró vagy ne mikró?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!