Pepsi vagy Coca, melyik kólát szeretitek jobban és miért?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 17:56
11/24 anonim válasza:
egyértelműen COCA-COLA! a pepsinek taj műanyag íze van..
12/24 anonim válasza:
ritkan iszok kolat,inkabb asv.viz,tea,gyümile.
De ha iszok az pepsi.:)))))
13/24 anonim válasza:
Ha nem fogyókúráznék, akkor a coca cola, cherry coke, pepsi twist.
Úgyhogy most, ha iszom, akkor light.
Persze annak kicsit más az íze.
Amúgy a coca cola szerintem azért jobb, mert a pepsi sokkal édesebb és mintha több buborék is lenne benne.
Mintha az egész innivaló szénsavból állna...
14/24 anonim válasza:
Mindig is pepsi párti voltam, mert a coca cola annyira szénsavas hogy még az orrom is pezseg tőle mikor iszok belőle. De az utóbbi időben én nem tudom miért, de a pepsiknek olyan ízük volt mint az ablaktisztítónak (nem ittam még ablaktisztítót de ez jut eszembe) és ihatatlan volt egy csomó üveggel ki kellett borítanom :( akkor átszoktam a cocára, de amugy még mindig pepsisnek tartom magam, csak sok volt a rossz tapasztalat :(
17/24 anonim válasza:
Pepsi! A Coca-nak savanyú utóíztét érzem és ezt nem szeretem!
19/24 anonim válasza:
Coke párti vagyok a Pepsi nagyon édes.De sokáig azt ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!