A szilvás bukta tényleg létezik?
Figyelt kérdés
Mert egyik haverom azt mondja hogy igen ,de szerintem ezt csak az Amerikai állam találta ki na most akkor mivan?2011. máj. 9. 19:54
1/12 anonim válasza:
mivan?
Bármilyen bukta létezik amit csinálsz.
De,hogy amerika hogy jön ide,azt nem értem
2/12 anonim válasza:
Háth ha már amerikában kitalálták, és csinálják, sütik, akkor van. :D
3/12 anonim válasza:
Én a túrós buktát szeretem, de létezik belőle lekváros, ezáltal szilvalekváros, vagyis szilvás is. A pékségek 90%-ban kapható gyermekkorom nagy kedvence volt, szóval nem újdonság. Esetleg kérdezd meg róla a szüleidet, vagy nagyszüleidet.
4/12 anonim válasza:
Nem tudom,hogy Amerikán csinálják-e,de itthon régen is létezett.
A buktát lehet tölteni dióval,mákkal,lekvárokkal,szilvával,meggyel,öszibarackkal is. Ahogyan a gombócokat is. Felénk minden formában készítették régen.
5/12 anonim válasza:
amerikában én sehol nem láttam buktát. van sokféle süti, de bukta nem volt.
6/12 anonim válasza:
Én olyan lekvárt főztem, amiben szinte egészben vannak a szilvák. És azzal töltöm a buktát, tehát az akkor szilvás bukta. Szóval, nálam létezik.
7/12 anonim válasza:
Jesszus. Minden pékségben van bukta...
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, honnan szedted ezt a marhaságot, hogy Amerikában találták ki, hiszen nincs angol neve. A lekváros bukta egy félrefordítás után a fuckup with maramalade nevet kapta.
9/12 Nicholasz válasza:
hat ide jutott a vilag. te Hu######$%%^$^%$^%e FA>>>>sz persze hogy van ijen huly>>>>>>>>>>e kerdest nem hallotam
10/12 anonim válasza:
én nem hiszek a szilvás buktában,szerintem nem létezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!