Hány darab cukor van egy Skittles csomagban?
Figyelt kérdés
Csak úgy fölmerült bennem a kérdés :)2011. máj. 5. 14:54
11/17 anonim válasza:
Egységben pl láttam rengeteget. A pénztárnál vannak kitéve. :)
12/17 A kérdező kommentje:
Na majd holnap megnézem :) Kösz!
2011. máj. 5. 22:43
13/17 anonim válasza:
Ha esetleg nem találsz, akkor szerintem Roda-ban, KTC-ben vagy Valdiban biztos van. De gondolom ezeken a helyeken nézted már, ugye? Általában mindenhol a pénztárnál vannak kitéve, de szerintem nézd meg azt a részleget is, ahol az édességek/cukorkák vannak.
Amúgy mostanában nem nagyon figyeltem a Skittles cukorkákra, de régen tényleg rengeteg volt. Mondjuk én még kb 1-1,5 éve vettem Skittlest, piros és zöld dobozost is, de mind2 még kb félig tele van, vagy mégtöbb van bennük. :D
14/17 anonim válasza:
Van kétféle (tudomásom szerint) kiszerelésben, a kisebbe 20-25-30 db van, a nagyobba 40-50, bár ez nem elég olcsó..
15/17 anonim válasza:
5 lila
5 zöld
9 piros
8 narancs
és 10 citromsárga :D
tehát 37 db. :D Csak a kedvedért számoltam meg!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!