Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A Vipera energiaitalból miért...

A Vipera energiaitalból miért nem szabad egy nap fél L-nél többet inni? Vagy csak nem ajánlott?

Figyelt kérdés
Olvastam a rajta lévő papíron.. a másik energiaitalnak(max) is ugyanannyi a koffeintartalma(32mg/100ml)és mégsincs ráírva, pedig az is van literesbe. Akkor csak nem ajánlott vagy egyenesen tilos??
2011. máj. 3. 09:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
jaaa oké..de mitől függ hogy hol olcsóbb?? nem csak 10-20 ft eltérésnek kéne lennie??:O
2011. máj. 3. 10:45
 12/15 anonim ***** válasza:
tudod volt az Egy húzásra üditő (Cola,Fanta...stb)az se mindenhol 99.- volt. És hát ezt boltja válogatja sajnos,mekkora haszonnal dolgozik,nem a gyártó szabja meg...akkor vedd meg ahol épp 170ért látod
2011. máj. 3. 10:47
 13/15 anonim ***** válasza:

Red Bullt én se sűrűn veszek, mert tényleg drága, de a Bomba megéri és annyira nem is vészes. Suli büfében pl 200 a kisüveges, a hat decis flakonos pedig 300 körül.

Volt már ismerősöm aki lett rosszul ilyen "energiaitaloktól", hogy Kobra és társai...

2011. máj. 3. 10:48
 14/15 A kérdező kommentje:
köszii a válaszokat.. nah ha lesz rá pénzem veszek egy bombát ha ennyire dícsérve van =))
2011. máj. 3. 10:53
 15/15 anonim ***** válasza:
én se veszem meg mindenből a drágát.de ha már "mérgezem" magam ilyen löttyökkel,mint energiaital,cola...stb akkor abból viszont csak a minőségi (Cola csak coca vagy pepsi,energiaital bomba max hell)...
2011. máj. 3. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!