Nyitva lesz ma Lidli, vagy valamilyen bolt?
sarki bolt, ha a tulaj ül bent vagy a benzinkutak shopja....
piros betűs ünnep van...csak azt nem értem, miért várnátok el, hogy ünnepnapon nyitva legyenek az üzletek
01:51
Én sem értem,hogy miért nem lehet nyitva akár pirosbetüs ünnepen is nagybolt,hisz gondolom ,te mint nagybolti pénztáros is joggal elvárod,hogy akár még ünnepnapon is adjanak neked áramot a villanyosok,vagy vehessél a csapodon vizet,és ne azt magyarázzák a vízművesek ,hogy ma azért nincs víz a csapban,mert pirosbetüs ünnep van.
Nem lesz nyitva, csak a virágboltok, vendéglátóhelyek és a törvényben meghatározott egyéb üzletek.pl saját üzlet,ahol a tulaj áll a pult mögött.Ha alkalmazott, akkor már szigorúan büntetik.
teljesen megértem T-s hölgyet!!most legalább törvény tiltja, hogy nem cibálhatják be őket .
A szolgáltatás más tészta, ne keverjük a szezont a fazonnal. a folyamatosan működő termelő üzemek sem állnak le egy napra, mert ünnep van.Szolgáltatni kötelező, de
vásárolgatni vasár-és ünnennap nem hinném.
Egy gondos család bevásásrol hétvégén, ünnepek előtt.
ha meg valami mégis kimaradt, átrendezi a menüt.
üdv-egy együttérző vásárló-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!