Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit vacsorázzunk? Most megyek...

Mit vacsorázzunk? Most megyek vásárolni, és nem tudom, hogy mit ennék. Ötletek?

Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 17:26
 1/8 A kérdező kommentje:
Az lemaradt,hogy melegkaját ennék,és nem fogyókúrázok,szóval lehet zsíros,nehéz kaja nyugodtan:)
2009. márc. 7. 17:31
 2/8 anonim válasza:
89%
Melegszenvicset!Nekem imádják a gyerekeim.Az auchanba van nagyon fincsi melegszenvicskrém.Ilyen kis zöld tégelyes.Szalámist vegyél ,az nagyon fincsi!Rakok rá ha van itthol gépsonkát is.Tojást.Sajtott.Ketchapot a tetejére!
2009. márc. 7. 17:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nagyon függ attol mennyi idöd van vacsora készitésre, mert lehet ilyen hamburger + testvéreit csinálni, hamar megvan, de ha van fél orád, és ez tényleg nem több, királyi kaját csinálhassz, veszel 2 emberre 1 csirkemellett, kettévágod, tehát 4 szelet befüszerezed, kisütöd kis olajba kb 15 perc hamar kész van, közbe felteszel vizet spagetti tésztának, megfözöd, a kisütött olajba ami kicsi , kis lisztet beleraksz rárakod a paradicsom pürét mint ahogy a rántást, raksz bele kicsi cukrot és ezt jénai aljába belerakod, rá a kisütött just, meg a kifözött tésztát, amit tejföllel összekeversz kifözés után, és reszelsz rá sajtot az egész kb 45 perc és isteni, nem mindennapi kaja, 180 fokon berakod a sütöbe és fél ora mulva, mikor rápirul a sajt kivezsed, vágni lehet nagyon finom

Jó étvágyat !!!

2009. márc. 7. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is melegsandwitc,hemendex,sültkruplira tojás
2009. márc. 7. 17:53
 5/8 A kérdező kommentje:

A csirkés ötlet nagyon tetszik,azthiszem,kipróbálom!

Köszönöm az összes ötletet!

2009. márc. 7. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
És a magyar nyelv helyes művelését hol tanulták a kedves válaszolók? "Ketchap", "auchanba" stb.
2009. márc. 8. 02:04
 7/8 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is allergiás vagyok.Mamám logopédus.:)
2009. márc. 8. 02:18
 8/8 anonim ***** válasza:
55%

Kedves 02.04-es válaszoló!Nem a helyesírásról kérdezett a kedves kérdező!Ha nem tudsz válaszolni,hülyeséget meg ne írj!!!Ha kötözködni akarsz,menj át a helyesírás kategóriába!

Kérdezőnek:bundáskenyér (reszelt sajtos tojásba mártva a kenyeret),nekem az a kedvencem,valami jó ízű teával

2009. márc. 8. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!