Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Skittles belsejében mi van?

Skittles belsejében mi van?

Figyelt kérdés
suliba meg vannak érte őrülve,tényleg olyan finom?(én még nem ettem)
2011. ápr. 27. 17:40
 1/5 anonim válasza:
Vegyél, azt meglátod!!! Egyébként finom! :) Nem tuom, hogy mi van a belsejében, de szerintem nagyon jó!
2011. ápr. 27. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Én még a reklám előtt vettem, mert szeretem az ilyen színed cukorkákat. :D Hát... én nem estem tőle hasra, sőt még azt sem mondanám, hogy hű de finom, sima cukorka, persze édes meg minden. :) Próbáld ki, biztos ízleni fog, azt hiszem 120 ft körül van, legalábbis itt ennyiért vettem. :)
2011. ápr. 27. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, elsőre simán a savanyú verziót vetem. Aztán a gyümiset. Nem nagy szám. Persze a gyerek oda van érte...
2011. ápr. 27. 17:58
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Az én sulimban is imádják és én is imádom mert szerintem nagyon finom.Amúgy nem tudom mi van a belsejében de gyümölcsös ízű:)

2011. máj. 2. 17:01
 5/5 Faxmalac ***** válasza:
100%
Gyümmancsosat vettem és minden szín más íz nem is olyan rossz. Most próbálom fejni a zsiráfot de mindig felrúg... Üdv
2011. máj. 7. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!