Hol tudnék szalonnás csokit venni?
végülis nem hülyeség,ha belegondolsz a szalonna nélküli csoki is tartalmaz zsírt,csak az növényi, ez meg állati.
más országokban a mi túró rudink (eredetileg szovjet) a furcsa, és nem tud elterjedni az ízlés miatt.
egyébként engem is érdekelne:)
Szia!
Én úgy tudom, hogy itthon sajnos nem kapható, úgyhogy szerintem nem nagyon fogod tudni beszerezni. :(
Nagy-Brittaniában és Németországban kapható leginkább. Meg persze Ukrajnában, ahol kitalálták :)
A neve egyébként:
Mo's Bacon Bar
Jártam Angliában, onnan tudom, de nem kóstoltam.
utánanéztem neten. a csokit Mo's Bacon Barnak hívják,de sajnos nem találtam magyar boltot. 2000 Ft körül árulják Angliában,de maga a csoki amerikából származik.
A Vosges cég csinálja. Itt a weboldaluk.
itt a szalonnás csoki termékük
[link] product/bacon_exotic_candy_bar/exotic_candy_bars
Sajnos nem találtam rendelési lehetőséget:(
Szalonnás csokit 5 éve már Ukrajnában is lehet kapni Odesszában egy hír szerint,amit több országba exportálnak, többek közt NémetO-ba is,de hazánkban nem:(
Viszont van egy osztrák csokoládmanufaktúra aki pár éve csinál mindenféle elvetemült ízesítéssel csokikat.
szalonnás helyett próbálkozhatsz Vaddisznótöpörtyûs ízesítéssel is:) Egy csokiboltot találtam,ahol lehet zottereket kapni alábbi változatokban.
banán-curry,
rózsaszirom-bazsalikom,
kesudió-ananász,
mák-meggy,
szilva-szilvapálinkával,
kávé-szilva-szalonna !!! :)
kandírozott vörös áfonya-erdei gomba,
Marc du champagne pezsgôs,
tôzegáfonya-kakukkfûolaj,
zeller-trüffel-Portwein bor,
citromos polenta (kukoricakása),
kender-kávé,
gesztenyés,
meggylikôr-marcipán,
kancatej-zabkrém,
fehérmák-fahéj-barackpálinka,
másfél éve 800 Ft volt egy 80 grammos egy blog szerint.
De valamit valamiért:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!