Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol tudnék szalonnás csokit...

Hol tudnék szalonnás csokit venni?

Figyelt kérdés
A kérdés nem vicc... Komolyan szeretnék hozzájutni eme furcsa... Öm... Édességhez... Légyszi vki segítsen, hogy a lehető legolcsóbban hogyan tudnék hozzájutni egy tábla szalonnás csokihoz!!
2009. márc. 6. 17:09
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
:D:D :D :D :D
2009. márc. 6. 17:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem pontozlak le, de mint említettem, nem vicc... Az angolok esznek ilyen szart, gondoltam megnézem már miért szeretik annyira... :)
2009. márc. 6. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

végülis nem hülyeség,ha belegondolsz a szalonna nélküli csoki is tartalmaz zsírt,csak az növényi, ez meg állati.

más országokban a mi túró rudink (eredetileg szovjet) a furcsa, és nem tud elterjedni az ízlés miatt.

egyébként engem is érdekelne:)

2009. márc. 6. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
venni nem tudom hol lehet max.vedd meg külön őket és próbáld úgy... amúgy én is hallottam már erről...nem semmi...
2009. márc. 6. 17:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Miélrt? Állítólag a chillis csoki is finom, de az ára miatt még nem vettem... Am olyan megoldás is érdekelne, hogy rendelés útján... Mindegy, csak szalonnás csokit akaroook... Nomeg vkit meg szeretnék lepni vele... :)
2009. márc. 6. 17:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem próbáld házilag elkészíteni, úgy a legolcsóbb. Sosem csináltam még de szerintem nem lehet bonyolult. Egy próbát megér. A husos szalonnát kicsi kockákra vágnám, kisütném zsírjára. 3 deka kakaót elkevernék pici tejjel és egy kis liszttel aztán göz felett kavargatnám, hogy a liszt egy kicsit besüritse. A végén, ha már levettük a tüzhelyröl jöhet a szalonna zsítjából egy pici,jól elkeverve s ha ez is megvan akkor egy alufóliával kibélelt tálkába tölteném a masszát és rádobálnám a szalonnakockákat. Be a hütöbe, hagy dermedjen és kész. Hogy melyik alapanyagból mennyit tennék azt nem tudom, megérzésre. Egyszer eljöhet az az idö, hogy a még meg sem született gyermekem ezt a kaját kéri tölem...mit tehet ilyenkor az anya?-elkészíti...
2009. márc. 6. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én úgy tudom, hogy itthon sajnos nem kapható, úgyhogy szerintem nem nagyon fogod tudni beszerezni. :(

Nagy-Brittaniában és Németországban kapható leginkább. Meg persze Ukrajnában, ahol kitalálták :)

A neve egyébként:

Mo's Bacon Bar

Jártam Angliában, onnan tudom, de nem kóstoltam.

2009. márc. 6. 18:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat... :)
2009. márc. 6. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

utánanéztem neten. a csokit Mo's Bacon Barnak hívják,de sajnos nem találtam magyar boltot. 2000 Ft körül árulják Angliában,de maga a csoki amerikából származik.

A Vosges cég csinálja. Itt a weboldaluk.

[link]

itt a szalonnás csoki termékük

[link] product/bacon_exotic_candy_bar/exotic_candy_bars

Sajnos nem találtam rendelési lehetőséget:(

Szalonnás csokit 5 éve már Ukrajnában is lehet kapni Odesszában egy hír szerint,amit több országba exportálnak, többek közt NémetO-ba is,de hazánkban nem:(

Viszont van egy osztrák csokoládmanufaktúra aki pár éve csinál mindenféle elvetemült ízesítéssel csokikat.

szalonnás helyett próbálkozhatsz Vaddisznótöpörtyûs ízesítéssel is:) Egy csokiboltot találtam,ahol lehet zottereket kapni alábbi változatokban.

banán-curry,

rózsaszirom-bazsalikom,

kesudió-ananász,

mák-meggy,

szilva-szilvapálinkával,

kávé-szilva-szalonna !!! :)

kandírozott vörös áfonya-erdei gomba,

Marc du champagne pezsgôs,

tôzegáfonya-kakukkfûolaj,

zeller-trüffel-Portwein bor,

citromos polenta (kukoricakása),

kender-kávé,

gesztenyés,

meggylikôr-marcipán,

kancatej-zabkrém,

fehérmák-fahéj-barackpálinka,

[link]

másfél éve 800 Ft volt egy 80 grammos egy blog szerint.

De valamit valamiért:)

2009. márc. 6. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!