Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc teátok?

Melyik a kedvenc teátok?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyan /gyógy/növényekre lennék kíváncsi, amik elég finomak mindennapi fogyasztáshoz is.
2009. márc. 6. 16:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Natúr fehértea (Teekanne)
2009. márc. 6. 16:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én kedvencem mondjuk nem gyógynövény, hanem a ceyloni szüretelésű Earl Grey. Fantasztikus ahogy az illata betölti a lakást; számomra az a tea egy élmény.

Gyerekkoromban a hársfa tea volt a kedvencem. Magam szedtem le a virágokat - nem kevés horzsolás árán -, nagyim meg szépen megszárította a szekrény tetején. Egész télen azt ittuk és az illata is nagyon kellemes.

2009. márc. 6. 16:26
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, még, még! :-)

Nekem egyébként most a kakukkfűtea a kedvencem, utána a bodza.

2009. márc. 6. 16:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
az én kedvencem egy kombináció. Citromfű, borsmenta és komló
2009. márc. 6. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Roobios... Amióta megkóstoltam, nem bírok betelni vele! Vmi iszonyat jó!!
2009. márc. 6. 17:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Milford: almás fahéjas, vérnarancsos, citrom-mána, citrom-cseresznye stb.. összes Milford!
2009. márc. 6. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Áfonyalevéltea. Ő az abszolút kedvenc, elfoglalja az első 10 helyet. Aztán jönnek sorra (hangulattól függően): fehér tea, ceyloni fekete, menta, szurokfű, zöld tea... és még sorolhatnám.
2009. márc. 7. 11:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Telen harsteat mentaval szoktam kesziteni.nagyon jo az illata es egeszseges is.Mezzel fogyasztjuk
2009. márc. 9. 11:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Málnás-szedres Milford és fekete ribizlis Pickwick,de imádom az összes Gárdonyi Teaházas teát is.
2009. ápr. 5. 14:32
 10/10 anonim válasza:
nagyon szeretem a Sir morton teákat kivéve a feketét meg néhány ízt. a Stamford bol a barackos és epres. pickwick (a kedvenc) mindenn jöhet
2010. dec. 4. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!