Melyik a kedvenc teátok?
Figyelt kérdés
Elsősorban olyan /gyógy/növényekre lennék kíváncsi, amik elég finomak mindennapi fogyasztáshoz is.2009. márc. 6. 16:10
2/10 anonim válasza:
Az én kedvencem mondjuk nem gyógynövény, hanem a ceyloni szüretelésű Earl Grey. Fantasztikus ahogy az illata betölti a lakást; számomra az a tea egy élmény.
Gyerekkoromban a hársfa tea volt a kedvencem. Magam szedtem le a virágokat - nem kevés horzsolás árán -, nagyim meg szépen megszárította a szekrény tetején. Egész télen azt ittuk és az illata is nagyon kellemes.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, még, még! :-)
Nekem egyébként most a kakukkfűtea a kedvencem, utána a bodza.
2009. márc. 6. 16:30
4/10 anonim válasza:
az én kedvencem egy kombináció. Citromfű, borsmenta és komló
5/10 anonim válasza:
Nekem a Roobios... Amióta megkóstoltam, nem bírok betelni vele! Vmi iszonyat jó!!
6/10 anonim válasza:
Milford: almás fahéjas, vérnarancsos, citrom-mána, citrom-cseresznye stb.. összes Milford!
7/10 anonim válasza:
Áfonyalevéltea. Ő az abszolút kedvenc, elfoglalja az első 10 helyet. Aztán jönnek sorra (hangulattól függően): fehér tea, ceyloni fekete, menta, szurokfű, zöld tea... és még sorolhatnám.
8/10 anonim válasza:
Telen harsteat mentaval szoktam kesziteni.nagyon jo az illata es egeszseges is.Mezzel fogyasztjuk
9/10 anonim válasza:
Málnás-szedres Milford és fekete ribizlis Pickwick,de imádom az összes Gárdonyi Teaházas teát is.
10/10 anonim válasza:
nagyon szeretem a Sir morton teákat kivéve a feketét meg néhány ízt. a Stamford bol a barackos és epres. pickwick (a kedvenc) mindenn jöhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!