Mi a "Romanesco" brokkoli magyar elnevezése, és hol lehet kapni? (Róla van szó: en. Wikipedia. Org/wiki/Romanesco_broccoli)
Pagodakarfiolnak hívják, és nagyobb bevásárlóhelyeken, igényesebb zöldségeseknél kapható, de szerintem idényjelleggel. Néha megjelenik, akkor mindenütt van.
Szerintem Vásárcsarnokban próbálkozz! Vagy zöldségnagykerben kérdezd meg,(tel.) hogy ki vitt belőle!
én csak gyönyörködni szoktam benne, mert igen -igen szép zöldnövény.egyszer vettem is, de csalódnom kellett, sem karfiolhoz, sem brokkolihoz nem hasonlít az íze.
egyszer megettük, kész ennyi volt, de azóta is mindig a kezembe fogom, ha megjelenik a piacon, olyan különleges,szinte természeti csoda.
Vidéken is egészen biztosan kapható!
Menj ki a csarnokba. Spárban is lehet.
Falusi zöldségesnél is. Mindenki ugyanabból a nagykerből hordja. Lidlben.
Minden növény gyönyörű fraktál szerint nő.
Family Frost:
Gourmet zöldség mix
Brokkoli, karfiol és Pagoda karfiol ideális keveréke. Kiváló köretként húsokhoz, halakhoz.
Egységár: 899,- Ft/kg
Csomagban: 1000g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!