Mi az a sertésbőrke?
löncshús és csak ennyiből áll: sertéshús, sertésbőrke, sertészsír, baromfihúspép, víz, E1412, GMO mentes szójafehérje, só, E450i, E331, E407, E1420, fűszeraromák és kivonatok, antioxidáns E316, ízfokozó E621, konzerválószer E250
Higgyek neki?:D
Higgy és bízva bízzál!
Miért, ha az lenne ráírva, hogy van benne darált pulykatoka, akkor jobban hinnél?
Csak ennyiből? Mi az amit hiányolsz?
Mire gondoltál, hogy nem írták rá?
A tüdőt a legtöbb helyen nem használják fel, mert belemehet forrázásnál a koszos víz (kutyaeledelesek viszik el néhány helyen). Májat drága lenne beletenni, mert az kell a májkrémhez. Szívet is sokszor a májasokba teszik inkább, mert az pépes, és nem látszik.
Szóval ezek nincsenek benne.
Nagyüzemi feldolgozás során a disznót:
-forrázás nélkül nyúzzák, ilyenkor a bőripar veszi át a bőrt
-forrázzák, majd szalonna készül, ekkor a bőr a szalonnán marad
-ha egyik sem, akkor a forrázott bőrt nyúzzák le, ez egyfajta melléktermék, vagy megfüstölik, vagy bedolgozzák különböző húskészítményekbe, különböző arányokban.
Igen gazdaságos töltőanyag, mivel a nagyker ára 80 forint kilónként. Jelentős mennyiséget tartalmaz a disznósajt, és a hurka is, de szinte minden készítményben fellehető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!