Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi az a sertésbőrke?

Mi az a sertésbőrke?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 23:03
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
disznóbőr
2011. ápr. 26. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 A kérdező kommentje:

löncshús és csak ennyiből áll: sertéshús, sertésbőrke, sertészsír, baromfihúspép, víz, E1412, GMO mentes szójafehérje, só, E450i, E331, E407, E1420, fűszeraromák és kivonatok, antioxidáns E316, ízfokozó E621, konzerválószer E250


Higgyek neki?:D

2011. ápr. 26. 23:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Az ilyenfajta "ételekbe" mindig a maradékot darálják bele amit nemtudnak hasznosítani.
2011. ápr. 26. 23:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:

Higgy és bízva bízzál!

Miért, ha az lenne ráírva, hogy van benne darált pulykatoka, akkor jobban hinnél?

2011. ápr. 26. 23:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 anonim ***** válasza:
Miért ne hinnél? Mi benne a furcsa. A bőr kollagéntartalmától állnak össze az ilyen termékek. Már amelyikbe bőrt tesznek, és nem valami műanyagot.
2011. ápr. 26. 23:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/16 anonim ***** válasza:
A darált, pépesített disznóbőr bírja felszívni és megtartani legjobban a vizet, emellett még nagyon olcsó is. Ezért nyomatját bele ezerrel.
2011. ápr. 27. 00:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/16 anonim ***** válasza:

Csak ennyiből? Mi az amit hiányolsz?

Mire gondoltál, hogy nem írták rá?

2011. ápr. 27. 00:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 A kérdező kommentje:
mondjuk egy kis tüdő, máj, szív, vese
2011. ápr. 27. 01:34
 9/16 anonim ***** válasza:

A tüdőt a legtöbb helyen nem használják fel, mert belemehet forrázásnál a koszos víz (kutyaeledelesek viszik el néhány helyen). Májat drága lenne beletenni, mert az kell a májkrémhez. Szívet is sokszor a májasokba teszik inkább, mert az pépes, és nem látszik.

Szóval ezek nincsenek benne.

2011. ápr. 27. 01:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 doboszoli ***** válasza:
92%

Nagyüzemi feldolgozás során a disznót:

-forrázás nélkül nyúzzák, ilyenkor a bőripar veszi át a bőrt

-forrázzák, majd szalonna készül, ekkor a bőr a szalonnán marad

-ha egyik sem, akkor a forrázott bőrt nyúzzák le, ez egyfajta melléktermék, vagy megfüstölik, vagy bedolgozzák különböző húskészítményekbe, különböző arányokban.

Igen gazdaságos töltőanyag, mivel a nagyker ára 80 forint kilónként. Jelentős mennyiséget tartalmaz a disznósajt, és a hurka is, de szinte minden készítményben fellehető.

2011. ápr. 27. 05:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!