Miben befolyásolja egy sütemény állagát, hogy mennyi zsiradékot teszünk bele?
Figyelt kérdés
Kókuszkocka receptet kerestem, és találtam két hasonlót, ami kb ugyan annyi liszthez az egyik 3 dkg margarint a másik 12 dkg-t ír. A többi hozzávaló elég megegyezö mennyiség, de ez azért elég nagy külömbség. Ja és amelyik 12 dkg-t ír az még másfél deci tejet is, míg a kevesebb zsiradékos semmi tejet. Akkor melyik lenne a jobb? Ugye az is fontos ha majd a kakós masszába bele áztatom akkor ne essen szét a tészta, de kemény se legyen.2009. márc. 6. 11:51
1/1 anonim válasza:
A zsíros omlósabb. a túl zsíros túl omlós lesz. a tejes keményebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!