A "nap mint nap" Danone joghurt hogy lehet ennyire olcsó?
Eddig a Danone-nak 59 Ft-os joghurtja volt a legolcsóbb, erre most van ez az új, ami 37Ft. Én szoktam olyat venni, de azért elgondolkodom rajta, hogy miért ennyire olcsó? Már joghurt kb. 2-3-szor ennyi :S
Vajon miből készül?
Mennyi van benne, 125 gramm? A Danone híres a méretek csökkentéséről, költséghatékonyság címén.
Szerintem még így sincs minuszban a dolog, csak egy ideig lemondanak a haszon egy részéről, hogy jól beetessék a népet, aztán lehet emelni.
sokkal kisebb mint az 59 forintos
csak nem tűnik fel,mert a doboza csak kicsit kisebb,kicsit vékonyabb,benne meg csak félig van
Jaa. lassan már joghurt kapszulákat lehet venni.Hol van már a 2 dl-es joghurt, kefír, tejföl?
a fél lt-esekből is is 450,375,330 grammok lettek.
simán áremelés!!
110 grammos.
Azt elhiszem, hogy nem sok egészséges dolog van benne, hanem minden szar, az viszont nem igaz, hogy sokkal kevesebb, mint az 59Ft-os és az sem, hogy félig van.
Jó lenne, ha úgy lennének a dolgok, hogy a drágább egészségesebb is, legalább lehetne tudni, hogy mi a jó, de egyáltalán nem biztos, hogy csak azért mert actimel meg háromszor drágább, meg ilyesmi, egészségesebb is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!